Belle Wholesale

Alla recensioner

Belle Wholesale

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Belle Wholesale

Kläder behöver vi alla ha på oss och därför finns det så många olika företag som erbjuder kläder och andra accessoarer. Att förnya sin garderob är något som verkligen kan vara bra och därför kan det vara bra att online se hur utbudet ser ut eftersom det är så stort. Kläder och såklart även alla andra prylar han skaffas både i fysiska butiker och online men Belle Wholesale erbjuder online kläder, främst för kvinnor. 

Är produkterna värda sitt pris hos Belle Wholesale? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt från Belle Wholesale? Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.

Mer information om företaget Belle Wholesale
Belle Wholesale är en nätbutik som varit verksam på marknaden under de senaste åtta åren. De är verksamma på marknaden som en återförsäljare vilket betyder att de köper in sina produkter från olika tillverkare och fabriker och säljer dem sedan via sin nätbutik. Dagligen skickar företaget skicka 35 tusen paket ifrån sitt lager till olika länder runt om i världen. 

Vad erbjuder Belle Wholesale sina kunder?
Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida som tex: klänningar, övre delar, nedre delar och så vidare. Kunderna har möjligheten att använda sig av sökfunktionen som finns inne på hemsidan för att söka bland alla produkter i sortimentet. Den vanliga leveranstiden är mellan 12 till 14 arbetsdagar, och avgiften för frakten beräknas utgående från vart paketet ska och även hur mycket paketet i fråga väger. Kunderna kan spåra sitt paket medans det är på väg. Från och med att kunden har fått hem och mottagit sitt paket så kan hen inom 14 dagar göra en retur på någon produkt. 

Hur kundtjänsten hos Belle Wholesale kan nås
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Belle Wholesale genom att skicka e-post eller ringa till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till order nummern om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation eller någon annan typ av klagomål kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare, kunden har även möjligheten att efter det gå vidare med sitt ärende om det inte skulle bli uträtt av någon anledning. 
 
Har du gjort något inköp hos Belle Wholesale? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om själva kvaliteten på alla produkter som de erbjuder. Om du skulle handla hos dem igen och även annan information som du kanske skulle vilja lägga till. Kom ihåg att du ska vara ärlig i din recension eftersom det kommer att vara bäst för alla, både framtida kunder men även företaget i fråga. Här inne hos OmdömesStalle så är det möjligt att både läsa och skriva recensioner helt kostnadsfritt. 


Modetips till sommaren.