Beijer Bygg

Alla recensioner

Beijer Bygg

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Abbedägha
Suttit och väntat på er i 2 timmar, ett par jävla lister ska de va så svårt att köra ut? Ni ska köra 5 mil fick ni körkortet till cornflakespaket eller? Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Förbannad blir jag

  Suttit och väntat på er i 2 timmar, ett par jävla lister ska de va så svårt att köra ut? Ni ska köra 5 mil fick ni körkortet till cornflakespaket eller?


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Beijer Bygg

I år efter år har detta företaget levererat kvalitet, och företaget är Beijer Byggmaterial. Företagets historia går ända tillbaka till 1866 men först vid år 1915 fick de sitt organisationsnummer. Välkommen till företaget där du kommer att kunna hitta byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet oberoende om du är ett byggproffs eller varför inte ett hemmaproffs.

Information om Beijer Byggmaterial
Beijer är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 73 byggvaruhus runt om i hela Sverige. Företaget har ca 1 400 anställda och de omsätter varje år nästan 6 miljarder svenska kronor. Beijer har verksamhet i Sverige, Danmark, Grönland, Norge och även Finland. Företaget har haft sin verksamhet igång länge under många år men först under 2012 öppnade de sin internetbutik för företagskunder. Endast några få månader senare kunde även privatkunder handa via internetbutiken och idag finns det över 20 000 produkter på hemsidan att välja mellan. Beijers affärsidé är att erbjuda sina kunder produkter, tjänster och lösningar som alltid är både relevanta och enkla. Beijer har väldigt hög kunskapsnivå och rådgivning vilket gör att deras kunder är mer konkurrenskraftiga, deras ordspråk är att ”Vi bygger dom som bygger”. Beijer strävar även hela tiden efter att vara branschens nummer 1 när det kommer till hållbart bygge, de ser alltid till att stötta kundernas miljötänk och huvudmålet för företaget är att underlätta för dem i deras hållbarhets- och miljöarbete. 

Vad erbjuder Beijer Byggmaterial
Beijer har en otroligt tydlig och lättnavigerad hemsida som kommer att hjälpa dig när du är ute efter något. Inne på hemsidan kan du kolla in de senaste kampanjerna, vilka nyheterna är och även vilka produkter som är populärast bland andra kunder. Du kan smidigt gå igenom olika kategorier för att hitta exakt det du är ute efter en om du har slut på idéer kan du gå in på en flik som heter ”inspiration” för att kolla in olika projekt och byggbeskrivningar men du kan även få rådgivning för att få hjälp. När du gör en beställning kommer din order i de allra vanligaste fallen att levereras inom 3 arbetsdagar, men du har ven möjligheten att välja när din order ska levereras om du vill ha det till en specifik dag. 

Reklamationer, tips och komma i kontakt med Beijer Byggmaterial
Beijer vill mer än gärna hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar så därför behöver du inte tveka när det gäller att höra av sig. Alla kunder som kontaktar företaget får alltid så kunnig och proffsig hjälp som möjligt, oavsett om de vill bygga ett helt hus eller endast är ute efter rätt skruvar. Om du skulle få hem en felaktig eller söndrig vara ska du såklart höra av dig till företaget så snabbt som möjligt. Du kommer på bästa sätt i kontakt med dem genom telefon eller på e-post, och kom då ihåg att beskriva problemet så noga som möjligt.

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har någon erfarenhet av dem eller om du har handlat via dem någon gång.