OmdömesStalle

  Recensioner Beijer Bygg

  I år efter år har detta företaget levererat kvalitet, och företaget är Beijer Byggmaterial. Företagets historia går ända tillbaka till 1866 men först vid år 1915 fick de sitt organisationsnummer. Välkommen till företaget där du kommer att kunna hitta byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet oberoende om du är ett byggproffs eller varför inte ett hemmaproffs.

  Information om Beijer Byggmaterial

  Beijer är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 73 byggvaruhus runt om i hela Sverige. Företaget har ca 1 400 anställda och de omsätter varje år nästan 6 miljarder svenska kronor. Beijer har verksamhet i Sverige, Danmark, Grönland, Norge och även Finland. Företaget har haft sin verksamhet igång länge under många år men först under 2012 öppnade de sin internetbutik för företagskunder. Endast några få månader senare kunde även privatkunder handa via internetbutiken och idag finns det över 20 000 produkter på hemsidan att välja mellan. Beijers affärsidé är att erbjuda sina kunder produkter, tjänster och lösningar som alltid är både relevanta och enkla. Beijer har väldigt hög kunskapsnivå och rådgivning vilket gör att deras kunder är mer konkurrenskraftiga, deras ordspråk är att ”Vi bygger dom som bygger”. Beijer strävar även hela tiden efter att vara branschens nummer 1 när det kommer till hållbart bygge, de ser alltid till att stötta kundernas miljötänk och huvudmålet för företaget är att underlätta för dem i deras hållbarhets- och miljöarbete.

  Stabilt sedan 1915.

  Vad erbjuder Beijer Byggmaterial

  Beijer har en otroligt tydlig och lättnavigerad hemsida som kommer att hjälpa dig när du är ute efter något. Inne på hemsidan kan du kolla in de senaste kampanjerna, vilka nyheterna är och även vilka produkter som är populärast bland andra kunder. Du kan smidigt gå igenom olika kategorier för att hitta exakt det du är ute efter en om du har slut på idéer kan du gå in på en flik som heter ”inspiration” för att kolla in olika projekt och byggbeskrivningar men du kan även få rådgivning för att få hjälp. När du gör en beställning kommer din order i de allra vanligaste fallen att levereras inom 3 arbetsdagar, men du har ven möjligheten att välja när din order ska levereras om du vill ha det till en specifik dag.

  Reklamationer, tips och komma i kontakt med Beijer Byggmaterial

  Beijer vill mer än gärna hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar så därför behöver du inte tveka när det gäller att höra av sig. Alla kunder som kontaktar företaget får alltid så kunnig och proffsig hjälp som möjligt, oavsett om de vill bygga ett helt hus eller endast är ute efter rätt skruvar. Om du skulle få hem en felaktig eller söndrig vara ska du såklart höra av dig till företaget så snabbt som möjligt. Du kommer på bästa sätt i kontakt med dem genom telefon eller på e-post, och kom då ihåg att beskriva problemet så noga som möjligt.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har någon erfarenhet av dem eller om du har handlat via dem någon gång.

  Beijer Bygg
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  4
  Prissättning
  rating
  4
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Förbannad blir jag

  Suttit och väntat på er i 2 timmar, ett par jävla lister ska de va så svårt att köra ut? Ni ska köra 5 mil fick ni körkortet till cornflakespaket eller?

  Av: Abbedägha22-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Beijer Bygg

  Din recension

  FAQ

  Är Beijer Bygg ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Beijer Bygg. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Beijer Bygg?

  Beijer Bygg är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Hus & Trädgård. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beijer Bygg gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.