Beconfident

Alla recensioner

Beconfident

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Beconfident

Många personer ett stort intresse av skönhetsprodukter idag och de brinner verkligen för att ta hand om sin hud och hy. Eftersom det har blivit så populärt med skönhetsprodukter och att ta hand om sin hud ås finns det även väldigt många företag och verksamheter som tillverkar och säljer sina egna hudvårdsprodukter. Man kan i dagsläget hitta smink och skönhetsprodukter både online och i fysiska butiker. Om man väljer att handla skönhetsprodukter online så har man tillgång till ett stort utbud och man kan även i lugn och ro sitta och läsa in sig på ämnet när det kommer till vilka produkter som passar bäst för just den hyn man har. Men skönhet har inte endast med hyn att göra, utan även hela kroppen samt tänderna. Beconfident är ett företag som säljer hudvård men även produkter för munvård och tandblekning

Är produkterna värda sitt pris hos Beconfident? Hur ska jag ta mig till om jag vill lämna in en reklamation eller känner mig missnöjd över någon produkt hos Beconfident? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit.
 
Mer om företaget Beconfident
Företag som varit verksamma på marknaden under några års tid och de erbjuder produkter inom tandblekning, munvård samt hudvård. Beconfident grundades och lanserades i Sverige och produkterna som de säljer utvecklas i Sverige, tillsammans med forskare från både Sverige och USA. produkterna som Beconfident säljer är testade och sedan godkända av tandläkare. Beconfident ät idag presenterade i 13 olika länder både i Europa och USA. 

Det som Beconfident erbjuder 
Inne i företagets nätbutik finns det olika produktkategorier som kunderna kan ta del av samt en sökfunktion för att söka bland alla produkter i sortimentet. Om kunderna väljer att göra en beställning för 500 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs till en avgift som kan ses innan beställningen genomförs. Klarna är det företag som har hand om betalningarna som sker via Beconfident vilket betyder att kunderna kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, via faktura eller delbetalning. 14 dagars returrätt gäller på produkterna. 

Beconfident har även ett eget nyhetsbrev som kunderna kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta Beconfident
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du någon erfarenhet av Beconfident? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


Produkt som Beconfident säljer.