OmdömesStälle

  Recensioner Beauty Bargain

  Skönhet och smink

  är en sak som är ett väldigt stort intresse för många människor, både bland unga som äldre samt kvinnor och män. Med smink kan man få visa sin kreativitet, man kan uttrycka sig med färger och former samt att man helt välja mellan olika stilar för varje dag som går. Om man har ett stort intresse för smink och även andra skönhetsprodukter så tycker man även oftast om att köpa nya produkter och prova på hur de fungerar, och då måste man hitta en plats där man kan köpa sina nya produkter. En sak man kan göra är att åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut. Ofta kan det dock vara så att utbudet inte är så stort, eller så är den produkten som man längtat efter helt slutsåld. Men då kan man handla på nätet. Det finns olika företag och nätbutiker som säljer smink och skönhetsrelaterade produkter, men ett av dessa företag är Beauty Bargin.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på många knepiga frågor som man kanske undrat över under en längre tid. Frågor som tex: hur är kvaliteten, är produkterna värda sina pengar och hur ska man göra en retur om man är missnöjd över något?

  Mer information om Beauty Bargin

  Beauty Bargin är ett svenskt företag som är ett helägt dotterbolag till Åhléns och är även en nyhet på den svenska marknaden. Beauty Bargin fungerar som en e-handel men de driver även fysiska butiker i Göteborg, Väla och även Umeå. Beauty Bargin har som mål att erbjuda sina kunder produkter från både välkända varumärken, samt nyutkomna produkter till rimliga priser.

  Vad erbjuder Beauty Bargin sina kunder?

  Beauty Bargin säljer smink, men det säljer även produkter som kroppsvård, produkter till håret samt även lite accessoarer och produkter till hemmet. Inne på företagets hemsida finns även en flik där de populäraste produkterna finns, samt även en fyndhörna där man kan hitta produkter till extra bra pris. Om man köper en produkt från företaget och sedan känner sig missnöjd med den så har man 14 dagar på sig att göra en retur från och med att man har mottagit sitt paket. Alla betelaningar som görs via hemsidan behandlas av Klarna vilket betyder att man kan välja mellan att betala med kort, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller på faktura. Om man gör en beställning som är mer än 450 kr kommer frakten att vara gratis, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 29 kr. Från och med att man har gjort sin beställning så kommer paketet att skickas från lagret inom 1 – 2 dagar.

  Hur kan man komma i kontakt med Beauty Bargin?

  Om man skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det via e-post. Kundtjänsten är öppen under alla vardagar mellan kl. 9 – 17. Innan man kontaktar företaget kan man läsa all information som finns på deras hemsida, då kommer man troligtvis hitta svaret på sin fråga.

  Har du handlat hos Beauty Bargin? Skriv då gärna en egen recension.


  Sminktips.

  CAIA COSMETICS HAR SLÄPPT BRONZER OCH HIGHLIGHTER - BÄSTA SLÄPPET HITTILLS!!!

  Beauty Bargain
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Beauty Bargain

  Din recension

  FAQ

  Är Beauty Bargain ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Beauty Bargain. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Beauty Bargain?

  Beauty Bargain är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Beauty Bargains webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.