OmdömesStälle

  Recensioner Beardshop

  Många människor där ute har skägg, och har man det så kan det även vara bra att ta hand om det så att det får den vården det behöver. Lika så som håret uppe på huvudet. Eftersom det har blivit så pop i dagsläget att handla alla typer av produkter online obeorende vad det än handlar om så finns det ju såklart även företag som säljer och tillverkar produkter som är gjorda för folk med skägg. Men när det kommer till att handla online så kan det vara svårt att veta vart man ska vända sig. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Beardshop erbjuder produkter inom skäggvård men även andra skönhetsprodukter.

  Hur bra är kvaliteten på produkterna som Beardshop erbjuder? Är produkterna säkra att använda i ansiktete och på skägget? Erbjuder företaget endast produkter som är avsedda för persioner med skägg, eller har dom även ett sortiment beståendes av andra produkter? Ta reda på det och annat genom att läsa recensioner inne hos oss här på OmdömesStalle.

  Mer info om Beardshop

  Beardshop är ett svenskt företag som grundades och lanserades på marknaden under 2004. Beardshop är både verksamma online via sin nätbutik, men de driver även en fysisk butik som ligger i Bromma i Sverige. Beardshop är certifierade av Trygg E-Handel samt att de är medlem i Svenska E-Handel.

  Det som Beardshop erbjuder sina kunder

  Skägg, mustasch, rakning, hår och kropp, skydd och hygien är alla exempel på olika produktkategorier som finns inn på företagets hemsida. Möjligheten att filtrera utgående från märken finns även i nätbutiken, samt en sökfunktion där kunderna kan söka bland alla produkter i sortimentet. Priserna som är synliga inne på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms. Väljer kunderna att göra en beställning på 700 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på 39 kr på varje beställning. För tillfället levererar Beardshop endast inom Sverige, och den vanliga leveranstiden är mellan 1 till 2 arbetsdagar (förutsatt att det är nedanför Sundsvall, i annat fall läggs det kanske till någon arbetsdag).

  Hur kunderna kan nå kundtjänsten hos Beardshop

  Företaget Beardshop har en kundtjänst som kan möjligtvis nås på två olika sätt, och det är antingen genom att ringa dem eller genom att skicka e-post till dem. Om en person redan har gjort en beställning hos företaget så ska då kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av Beardshop? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om själva företaget och även produkterna som de säljer. Om du tycker att de hjälpte just ditt skägg och din hy.


  Tips för skäggvård.

  Beardshop
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Beardshop

  Din recension

  FAQ

  Är Beardshop ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Beardshop. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Beardshop?

  Beardshop är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Beardshops webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.