OmdömesStalle

  Recensioner BATTERY EXPERTS

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. BATTERY EXPERTS är ett företag som erbjuder sina kunder batterier.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos BATTERY EXPERTS? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

  Information om företaget BATTERY EXPERTS

  Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan 2006 då de både grundades och lanserades. De är verksamma online och driver inte någon fysisk butik och under 2016 hade företaget 400 00 kunder. Företaget är inte endast verksamma i Sverige utan även i andra länder i Europa.

  Detta kan du göra för att fler ska handla i din nätbutik

  Vad erbjuds hos BATTERY EXPERTS

  Kamerabatterier, datorbatterier, mobilbatterier osv är exempel på olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida. Samt att en sökfunktion finns tillgänglig för kunderna. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och kunderna kan välja om hen vill se priserna inklusive eller exklusive moms. Då kunderna gör en beställning är den vanliga leveranstiden mellan 2 – 3 dagar och kunderna kan välja om de vill ha sitt paket levererat till närmaste ombud eller hem till dörren. Väljer kunder att beställa till Danmark eller Finland blir det en fraktavgift på 99 kr.

  Hur kan BATTERY EXPERTS kontaktas?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller ringa företaget på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos BATTERY EXPERTS? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Olika batterier som finns.

  BATTERY EXPERTS
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om BATTERY EXPERTS

  Din recension

  FAQ

  Är BATTERY EXPERTS ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om BATTERY EXPERTS. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder BATTERY EXPERTS?

  BATTERY EXPERTS är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BATTERY EXPERTS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.