OmdömesStälle

  Recensioner Barahandtag

  Heminredning

  och prylar till hemmet är något som väldigt många har ett stort intresse av. Man vill bo i ett fint hus som man själv får bestämma hur det ser. Man skapar sig en egen inredningstil och följer sedan en röd tråd så man inreder hela hemmet. Är det så att man kanske har köpt ett hus eller möjligtvis bygger sitt alldeles egna hus så kan man helt själv välja hur man vill att det ska se ut. Vilket många tycker om och många har även möjligheten till det. men inte alla, bor man tex i en hyresrätt eller i en lägenhet så får man kanske inte byta golv eller att måla om. Men även i dessa fall finns det saker man kan göra för att pigga upp hemmet, man kan tex köpa mycket gröna växter, se till att belysningen är fin, ha mattor som ger en mysig känsla samt att man kan byta handtag i köket och badrummet för att få en annan stil. Baranhandtag är en nätbutik där kunder kan köpa handtag.

  Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Barahandtag? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag.

  Info om Barahandtag

  Emma Nordgren och Anders Karlsson är de två personerna som både äger och driver företaget Barahandtag. Företaget är verksamma via sin nätbutik online och de driver inte någon fysisk butik. De driver även en dans systerbutik till Barahandtag som även är verksam online.

  Vad erbjuds hos Barahandtag

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida samt att det finns en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Görs det beställningar via hemsidan som överstiger 1 000 kr så läggs det inte till någon fraktavgift på kundens beställning, i annat fall blir det en avgift på 49 kr. på produkterna som företaget säljer ingår det 2 års garanti och kunderna har 60 dagar på sig att returnera produkter om de känner för det från och med att de har tagit emot den.

  Hur kontaktas kundtjänsten hos Barahandtag?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos Barahandtag genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du handlat hos Barahandtag? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  En video från företaget Barahandtag.

  Detroit: Become Human [PS4] #14 Lets Play med Smutsen

  Barahandtag
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Barahandtag

  Din recension

  FAQ

  Är Barahandtag ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Barahandtag. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Barahandtag?

  Barahandtag är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Barahandtags webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.