OmdömesStalle

  Recensioner Banggood

  I dagsläget kan man hitta precis vad som helst online, det har nästan ingen skillnad alls vad det är man är ute efter. Det är till och med många som väljer att handla allting via nätet och de behöver inte alls gå omkring i fysiska butiker och trängas. Fördelarna med att handla online är att man slipper ta sig till en fysisk butik, man behöver inte anpassa sig efter öppettider och sortimentet online är oftast väldigt mycket större än vad de skulle vara i någon fysisk butik. Man kan nuförtiden handla all mat online och få den hem levererad dagen där på, man kan utöka sin garderob genom att handla kläder online och man kan även köpa alla nödvändigheter till sitt barn online. Det finns flera webbutiker som har valt att endast fokusera på en viss produktgrupp, medans andra har valt att ha ett sortiment där man kan hitta nästan vad som helst som man är ute efter. En webbutik som säljer produkter inom många olika kategorier är Banggood.

  Mer information om företaget Banggood

  Företaget Banggood har funnits över 10 år i China och har i dagsläget växt sig större och finns tillgängligt i de allra flesta länderna. Produkterna som företaget säljer kommer från många olika platser och de samarbetar med över 100 olika leverantörer. I dagsläget har Banggod 37 stycken olika lager runt om i världen vilket även täcker alla regioner. Banggood samarbetar med kända leverantörer som tex DHL, ups, dpd etc.

  E-handel i Sverige.

  Vad kan man hitta hos Banggood?

  När man är inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier som är tex dam/herrkläder, elektronik, sport och utomhusprodukter, lampor och belysning, smycken och klockor etc. På hemsidans förstasida kan man även se vilka produkter som är nyheter på hemsida och vilka som ingår i något speciell kampanj för tillfället.

  Om man väljer att göra en beställning via hemsidan kan man välja de allra vanligaste sätten att betala på, som tex kortbetalning, direktbetalning via internetbanken etc. Ofta om man gör en beställning via hemsidan kan det vara så att man måste betala extra skatteavgifter eller tullavgifter om paketet måste via tullen. Inne på hemsidan kan man se mer specifika leveransvillkor. När paketet är skickat från företaget kan man följa det med en spårningskod och frakten tar vanligtvis mellan 7–25 arbetsdagar. Fraktavgiften kommer även att variera beroende på vilket land man bor i och vart man väljer att beställa sitt paket.

  Hur kan man kontakta företaget Banggood?

  Om det skulle vara så att man undrar över något och man skulle vilja komma i kontakt med företaget Banggod måste man börja med att skapa ett konto på hemsidan. Att skapa ett konto går på endast några minuter och det är helt gratis. Sedan när man är inne på sitt konto kommer man att kunna ta del av kontaktuppgifter. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man alltid läsa igenom all information och de oftast ställda frågorna som finns på hemsidan för att troligtvis hitta svaret på sin fråga redan där.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat hos dem.

  Banggood
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Banggood

  Din recension

  FAQ

  Är Banggood ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Banggood. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Banggood?

  Banggood är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Banggood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.