OmdömesStalle

  Recensioner BAMBA

  För varje dag som går blir tekniken mer avancerad, det gäller att försöka hänga med oberoende åldersskillnad på människor. Unga människor har lättare med nya saker på grund av att deras föräldrar, (men likaså dom själv) använder dagens teknik varje dag. Men för äldre människor kan det vara betydligt svårare. Till exempel; om det släpps en uppdaterad version av att betala räkningar (och då säger vi att fysiska räkningar försvinner helt) så kommer de äldre att först hamna lära sig att använda en dator eller smart telefon. Förutom det, så kommer dom också att hamna lära sig de nya mjukvarulösningarna som till och med de yngre kan ha problem att vänja sig vid. Som sagt är detta oundvikligt, men det är helt enkelt en sak som alla måste acceptera. Det analoga blir digitalt, och bland företag beställs allt mer genom E-handel. E-handel betyder att man kan handla en produkt, tjänst eller information som oftast sker över internet. Det är ganska svårt att säga hur lång tid det finns kvar för fysiska butiker, men antagligen kommer dom att någon gång i framtiden att bytas ut till någonting helt annat, ironiskt nog kanske till logistik för E-handel. Om man vill läsa mer om E-handelsföretag så är Bamba.se ett av alla i mängden.

  Vad är Bamba?

  Ett E-handelsföretag som säljer: baby, barnkläder och barn tillbehör. Deras mål är att köpen man gör från bamba.se ska gå så enkelt och bekvämt som möjligt.

  Bamba julfilm

  Bamba kan erbjuda?

  Barnkläder och barn tillbehör via nätet. Deras sortiment består av kvalitets leksaker från de stora varumärkena. Bambas ledord går enligt följande: Professionalism, nöjd kund, mervärde, kvalitet, överraska och glädje. De säger att man kan garantera allt detta när man handlar hos Bamba. Man får gratis frakt om beställningen överskrider 1 000 kr (standardfrakt 49 kr). Vill man ha varan snabbare har man möjlighet att betala 59 kr frakt, varan kommer då att levereras betydligt snabbare. Om man inte är nöjd med sin vara man fått, har man alltid en 365 dagars ångerrätt (räknat från datumet som man mottagit varan). Om varan är oanvänd och i originalförpackning, kommer fullt belopp att betalas tillbaka. Om varan inte är i originalkvalitet så kommer ett avdrag på återbetalningen göras, motsvarande varans värdeminskning.

  Hur får man kontakt med Bamba?

  Har man frågor så lönar det sig att kolla om företaget har vanliga frågor & svar. Detta kan ofta vara förkortat FAQ som står för Frequently Asked Questions. Om man inte hittade svaret på sin fråga där, så kan man kontakta Bamba genom deras mailaddress; kundservice@bamba.se. Om man vill ha ett snabbare svar kan man använda deras livechat som man hittar nere i högra hörnet på hemsidan. Livechatten är öppen måndag till fredag 9:00 – 15:45.

  Recensioner, viktiga? Eftersom allting hela tiden blir mer digitaliserat ökar dator- och telefon användning, mun till mun ordet byts ut helt enkelt. Digitala recensioner kommer att bli den nya normen. Men inte nog med att recensioner är viktiga, alla recensioner som skrivs ska också vara äkta.


  BAMBA
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om BAMBA

  Din recension

  FAQ

  Är BAMBA ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om BAMBA. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder BAMBA?

  BAMBA är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BAMBA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.