OmdömesStälle

  Recensioner Badlust

  Smink och skönhetsprodukter är något som är väldigt populärt i länder runt om i hela världen. Det har ingen skillnad om det handlar om det är den vanliga kroppsrengöring man gör varje dag, sminket man använder till arbetet eller om man till och med jobbar med smink och skönhetsprodukter så används denna typ av produkter hela tiden. Vissa personer tycker om att experimentera och köper hela tiden nya skönhetsprodukter, medans andra tycker om att använda samma gamla produkter som de vet att fungerar på just deras hy. Men oberoende vad man är ute efter för produkter så måste man köpa dem någonstans. Då kan man gå in i närmaste butik och kolla vad dom har, men man kan även handla produkter via nätet. Vissa nätbutiker som säljer skönhetsprodukter tillverkar sina egna produkter som de sedan säljer, medan andra nätbutiker har valt att fungera som en återförsäljare och säljer därför produkter som andra företag har gjort. Badlust är ett företag som är verksamma online och det är bjuder sina produkter hudvård, ansiktsvård samt produkter inom hälsa och skönhet.

  Mer information om Badlust

  Företaget och lanserades och grundades under 2009 på den svenska marknaden, sedan dess har företaget varit verksamma genom att erbjuda sina produkter online. Företagets huvudkontor ligger i Kalmar och det är även där som hela företaget startades. Företaget erbjuder sina kunder produkter inom hälsa och skönhet, samt att det även har produkter som tex badrockar och andra produkter inom spa- och bad.

  Project For Gaia - Schamanische Heiltrommel, 45 Minuten schamanische Reise nach Michael Harner

  Vad är bjuda Badlust sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man se olika på kategorier och produkter, samt att man även kan se vilka produkter som är det populäraste och det är produkter som säljer bäst. Om man gör en beställning hos företaget som överstiger 250 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktavgift, i annat fall kommer det tillkomma en fraktavgift som kommer att variera beroende på vikten på paketet. Om man gör en beställning kommer leveransen att ta cirka 3 till 7 dagar och paketet kommer att levereras till närmaste postombud. Man har även möjligheten att få paketet hemlevererat men detta kan kosta lite mer. På alla produkter som företaget säljer har man 14 dagar öppet köp, detta betyder att man kan lämna tillbaka produkten inom 14 dagar från och med att man har mottagit det produkten måste då vara i och förändrat skick. Om man lämnar tillbaka en produkt och returen blir godkänd så kommer man att få pengarna tillbaka inom 30 dagar från och med att företaget tog emot den returnerade produkten.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Badlust?

  Man kan komma i kontakt med företaget kundtjänst genom att ringa dem på telefon eller genom e-post. Kundtjänsten är öppen alla vardagar mellan klockan 09.00 och 16.00. Inne på företagets hemsida finns även det oftast ställda frågorna besvarade. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företagets kundtjänst.

  Har du handlat hos Badlust? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte och tänkte om dem.


  Tips på vad man kan hitta hos Badlust.

  Badlust
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Badlust

  Din recension

  FAQ

  Är Badlust ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Badlust. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Badlust?

  Badlust är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Badlusts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.