Badinka

Alla recensioner

Badinka

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Badinka

Under de senaste årtiondena har folk verkligen blivit modiga med att uttrycka sig själv i kläder och mode vilket är väldigt roligt eftersom vi alla inte då ser likadana ut. Dock finns det många personer där ute som kanske föreställer sig en viss stil som de skulle vilja gå med men de kanske inte riktigt vågar eftersom de blir rädda vad alla andra ska tro och tycka. Att våga lita på sig själv och sin egen stil kan ta lite tid att bli van med, men där ute finns det företag och nätbutiker som kan hjälpa till då man vill uttrycka sig på ett visst sätt med mode. Företaget Badinka har valt att erbjuda sina kunder kläder och accessoarer som sticker ut i mängden. 

Hur ska jag tänka angående storlekarna hos Badinka? Finns det något jag borde veta om innan jag lägger min beställning och är produkterna gjorda av bra kvalitet eller inte? Finn svaren till dessa frågor genom att läsa recensioner här på OmdömesStälle

Om Badinka
Badinka är en nätbutik och de personer som tog fram Badinka ville göra det så att alla artister, rebeller och okonventionella själar där ute ska finna sitt riktiga jag tack vara kläder. De har valt att designa och erbjuda kläder som alla kanske inte är bekväma att gå med, men de vill ändå ge möjligheten till personer som vill sticka ut. Badinka har kläder och accessoarer både för kvinnor och män. 

Det som Badinka erbjuder
Kläderna är indelade i kategorier inne i nätbutiken och detta är kategorier som till exempel: toppar, sportkläder, hela bodysuits, tights och så vidare. Sökfunktion finns för de kunder som är ute efter en viss typ av produkt. Efter att kunden bestämt sig för vad hen vill köpa och även fyllt i vart paketet ska levereras kan kunden betala för inköpet med kort, via internetbanken eller PayPal. Efter att företaget tagit emot betalningen från kunden kommer de att behandla beställningen inom 3 till 5 dagar och efter det skicka iväg den. Kunderna kommer att kunna spåra sitt paket medans det är påväg, dock kan inte Badinka veta på förhand om paketet kommer att hamna i tullen eller inte. Det finns möjligheten för kunden att betala 14,99 USD för att få sitt paket extra snabbt levererat. Skulle det blivit något fel kan kunden skicka tillbaka en produkt och antingen byta den mot en annan eller få pengarna tillbaka, returer kan göras så länge de påbörjas inom 30 dagar efter att paketet mottogs. Om det skulle finnas några frågetecken kan kundtjänsten hos Badinka nås via mejl. 

Åsikter om Badinka
Har du något som du skulle vilja berätta om företaget eller deras produkter? Om du har det, skriv en recension som du lämnar här inne hos oss. Berätta om kvaliteten på produkterna är bra eller inte, hur storlekarna var och även hur länge det tog för dig att få hem ditt paket. 


Var modig och stick ut i mängden.