Backcountry

Alla recensioner

Backcountry

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Backcountry

Det är inte alls ovanligt att många har ett stort intresse av att leva ett friluftsliv. Detta kan handla om att man vill spendera tid ute i skogen eller vildmarken genom att kanske vandra, cykla eller skida. Vi här uppe i Norden har ett ganska varierande klimat vilket betyder att man även är tvungen att kläda sig utgående från väder och årstid men man måste även tänka på andra faktorer som till exempel hur stark solen är eller vilka insekter som finns. Backcountry är ett amerikanskt företag som även driver en nätbutik som i Europa som i sin tur går under namnet Bergfreunde. 

Varför ska jag beställa produkter från Bergfreunde? Finns det några för- eller nackdelar med företaget och hur ska jag tänka när det kommer till storlekarna på produkterna? Vi har på OmdömesStälle valt att samla recensioner om olika företag där ute. 

Mer info om Bergfreunde
Företagets idé föddes under 2006 i Tyskland av två personer och en hund som hade intresset klättring. Företaget är i dagsläget verksamma online och har som sagt även en butik på den Amerikanska marknaden som går under namnet Backcountry. I företagets sortiment finns det kläder och produkter som har med olika friluftssporter att göra och Bergfreunde är en av de ledande butikerna i Europa som erbjuder sina kunder produkter inom bergsportsförsäljning. I sortimentet hos Bergfreunde finns det i dagsläget cirka 140 000 artiklar från cirka 500 olika varumärken inom outdoor. Företagets lager ligger i Tyskland och de levererar sina produkter till länder runt om i världen, i synnerhet länder inom Europa. 

Det som Bergfreunde erbjuder
Inne i nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier som till exempel: kläder, skor, klättring, vinter och så vidare. Bergfreunde har även valt att erbjuda kläder och andra produkter till kvinnor, män och barn. Om en kund som befinner sig inom Sverige väljer att göra en beställning på 50€ eller mer behöver hen inte betala någon fraktkostnad alls. I annat fall kommer det att läggas till en avgift på 5,95€ på beställningen. Dessa är de kostnader som gäller för kunder inom Sverige men de kan variera beroende på var kunden befinner sig. Om en kund väljer att göra en beställning på en förmiddag kommer paketet att skickas iväg från lagret nästkommande vardag och efter det kan kunden hämta ut paketet inom några arbetsdagar. Efter att kunden tagit emot sin beställning finns ännu möjligheten att inom 100 dagar göra en retur och lämna tillbaka en produkt eller byta den mot någon annan. Kunden får själv stå för returkostnaden som är 9,95€. Bergfreunde har en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Åsikter om Bergfreunde
Har du köpt frilufts eller bergsklättrings produkter från Bergfreunde? Om du har det kan väl du skriva en recension där du berättar vad du har för erfarenheter av företaget. Berätta om produkterna är värda sitt pris och om du tror att du kommer att handla hos dem igen eller inte. Berätta även varför du tycker som du gör. 


Hur man slutar oroa sig och älta.