BabyLeggings

Alla recensioner

BabyLeggings

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

BabyLeggings

Om man själv har barn eller brukar umgås mycket med barn vet man att under dagens gång är chansen väldigt stor att det kommer att ske några klädbyten. Det kan bero på att det har hänt en olycka, matningen kanske var lite väl vild eller så har det spenderats tid utomhus med både sand och lera. Barnkläder är något som föräldrar bör har en del uppsättningar av, men det är även något som barnet relativt fort växer ut från. Så när det kommer till att köpa barnkläder vill man allt som oftast inte lägga för stora summor på dem. Om du är ute efter nya barnkläder kan du vända dig till BabyLeggings. 

Du kan här på OmdömesStälle läsa recensioner där personer redan skrivit vad de har för tankar och åsikter om kläderna som BabyLeggings säljer. I recensioner tas det upp tankar om storlekar, kvalitet och prissättningen. 

Mer om BabyLeggings
BabyLeggings är ett av flera företag som fembarns mamman Jenny tagit fram. Alla företag som hon lanserat på marknaden kommer från samma ställe där hon befinner sig vilket är Utah, USA. Jenny ansåg att hon ville börja tillverka produkter som kan underlätta tiden med barn, i synnerhet för mammor eftersom de redan har tillräckligt att tänka på. Varje vecka spenderar Jenny mer än 40 timmar med att förbättra och ta fram nya produkter. Under 2005 tog Jenny fram sitt första företag som fokuserade på produkter för amning, och under årens gång har det kommit flera företag som till exempel BabyLeggings som säljer barnkläder men även kollektioner som säljer filtar, leksaker, dynor och så vidare. Produkterna säljs via nätbutiken som går under samma namn, men de säljs även hos återförsäljare världen över. 

Det som BabyLeggings erbjuder på marknaden
Varför ska man handla hos BabyLeggings när det finns så många företag som säljer barnkläder? BabyLeggings erbjuder främst leggings till helt nyfödda bebisar till barn i flera års ålder. Deras leggings kommer i mer än 150 olika designs och mönster och alla är både varma och stilrena. Förutom att produkterna är gjorda för att hålla lillen varm har de även inbyggda knäskydd så att de ska klara av både kryp och lek. 

Då det görs en beställning skickas produkterna iväg från lagret i USA eller direkt från fabriken i Kina, detta varierar beroende på var kunden befinner sig. Efter att en beställning gjorts skickas produkterna iväg inom 3 arbetsdagar och kunden kan spåra sitt paket medans det är påväg. 

Åsikter eller klagomål om BabyLeggings
Ibland har man frågor eller funderingar och därför har BabyLeggings en kundtjänst som kan nås via telefon eller på e-post. Ibland blir man helt enkelt inte nöjd och ibland kan det till och med vara så att en produkt anländer söndring, då ska en reklamation givetvis lämnas in vilket kan göras via e-posten. 

Om du har köpt leggings hos detta företaget kan du då inte skriva en recension där du berättar dina erfarenheter av dem och deras produkter? 


Tips till nyblivna föräldrar.