Baby V

Alla recensioner

Baby V

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Logo Solhem Inredning

Solhem Inredning

2 recensioner

Med internet har det kommit flera positiva saker för konsumenten, likaså för producenten. Till exempel om man handlar möbler i...

Logo Shopping4net

Shopping4net

1 recensioner

På internet och online kan man hitta precis allting, om man i dagsläget inte vill eller orkar ta sig till butiken så behöver ...

Baby V

Att skaffa barn väljer många av oss att göra. Om man har ett barn eller ska få ett barn så vill man att hen ska må så bra som möjligt, och för att må så bra som möjligt behöver man bra produkter när man är så liten. Man behöver en säker och trygg bilbarnstol, en bra barnvagn som håller ihop och även anda saker som kläder, nappflaskor, skötbord etc. När man väntar barn har man kanske varken tiden eller orken att gå omkring i en fysisk affär för att hitta produkter, därför kan man nuförtiden köpa det online. En online butik som säljer babyprodukter i Sverige är Baby V. 

Mer information om Baby V
Baby V är ett svenskt företaget som har valt att satsa på att sälja babyprodukter, som tex barnvagnar, bilstolar, möbler mm. Baby V finns både på nätet som en online butik men de driver även en fysisk butik som ligger i Ängelholm i Sverige. Baby V är en av Sveriges allra största butiker i kombination med deras webbshop. 

Vad erbjuder Baby V?
När man är inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier, men man kan även använda sökfunktionen för att hitta det man är ute efter. Baby V erbjuder produkter för tillskottet i familjen men de har även ett sortiment av mamma produkter. Baby V är med på olika sociala medier som man kan följa för att få idéer och inspiration, och de har även ett nyhetsbrev man kan prenumerera på för att ta del av kommande kampanjer och erbjudanden. 

På alla produkter som Baby V erbjuder ingår det 356 dagars öppet köp från och med att man har tagit emot produkten. För att kunna returnera en produkt måste den vara i obruten originalförpackning samt vara i oskadat skick. Företaget erbjuder sina kunder en så kallad förlossningsgaranti vilket betyder att om man köper något innan förlossningen och om den sedan inte går som man tänkt sig kan man lämna tillbaka produkterna för att få pengarna tillbaka. Baby V erbjuder även en helt vanlig garanti som gäller i 12 månader från och med inköpsdatum om det skulle vara så att produkten skulle gå sönder på något sätt. Om man gör en beställning på över 500 kr på hemsidan kommer leveranskostnaderna att vara helt gratis, gör man en beställning på under 500 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. Leveranstiden är normalt 0 till 2 arbetsdagar till närmaste ombud och alla paket levereras med Postnord. 

Hur kan man nå Baby V?
Om man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida och gå in på fliken ”frågor?”, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Men man kan även kontakta Baby V:s kundtjänst, man kan nå dem på e-post (kundservice@babyv.se) eller via telefon (0431 31 35 35). Kundtjänsten är öppen under vardagar mellan kl. 9.17.

Har du köpt något från Baby V? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.