OmdömesStalle

  Recensioner Baby V

  Att skaffa barn väljer många av oss att göra. Om man har ett barn eller ska få ett barn så vill man att hen ska må så bra som möjligt, och för att må så bra som möjligt behöver man bra produkter när man är så liten. Man behöver en säker och trygg bilbarnstol, en bra barnvagn som håller ihop och även anda saker som kläder, nappflaskor, skötbord etc. När man väntar barn har man kanske varken tiden eller orken att gå omkring i en fysisk affär för att hitta produkter, därför kan man nuförtiden köpa det online. En online butik som säljer babyprodukter i Sverige är Baby V.

  Mer information om Baby V

  Baby V är ett svenskt företaget som har valt att satsa på att sälja babyprodukter, som tex barnvagnar, bilstolar, möbler mm. Baby V finns både på nätet som en online butik men de driver även en fysisk butik som ligger i Ängelholm i Sverige. Baby V är en av Sveriges allra största butiker i kombination med deras webbshop.

  Informationsfilm från Baby V.

  Vad erbjuder Baby V?

  När man är inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier, men man kan även använda sökfunktionen för att hitta det man är ute efter. Baby V erbjuder produkter för tillskottet i familjen men de har även ett sortiment av mamma produkter. Baby V är med på olika sociala medier som man kan följa för att få idéer och inspiration, och de har även ett nyhetsbrev man kan prenumerera på för att ta del av kommande kampanjer och erbjudanden.

  På alla produkter som Baby V erbjuder ingår det 356 dagars öppet köp från och med att man har tagit emot produkten. För att kunna returnera en produkt måste den vara i obruten originalförpackning samt vara i oskadat skick. Företaget erbjuder sina kunder en så kallad förlossningsgaranti vilket betyder att om man köper något innan förlossningen och om den sedan inte går som man tänkt sig kan man lämna tillbaka produkterna för att få pengarna tillbaka. Baby V erbjuder även en helt vanlig garanti som gäller i 12 månader från och med inköpsdatum om det skulle vara så att produkten skulle gå sönder på något sätt. Om man gör en beställning på över 500 kr på hemsidan kommer leveranskostnaderna att vara helt gratis, gör man en beställning på under 500 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. Leveranstiden är normalt 0 till 2 arbetsdagar till närmaste ombud och alla paket levereras med Postnord.

  Hur kan man nå Baby V?

  Om man har några frågor eller funderingar kan man börja med att gå in på företagets hemsida och gå in på fliken ”frågor?”, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga redan där. Men man kan även kontakta Baby V:s kundtjänst, man kan nå dem på e-post (kundservice@babyv.se) eller via telefon (0431 31 35 35). Kundtjänsten är öppen under vardagar mellan kl. 9.17.

  Har du köpt något från Baby V? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Baby V
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Baby V

  Din recension

  FAQ

  Är Baby V ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Baby V. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Baby V?

  Baby V är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Barn & Baby. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Baby V gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.