Babsybooks

Alla recensioner

Babsybooks

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Babsybooks

Chansen är stor att du är en förälder, eftersom det är så pass vanligt att skaffa barn under livets gång. Åren då barnen är små känner man sig kanske både stressad och väntar tills de växer upp, men då den tiden är inne vill man att de skulle vara små igen. Att njuta av småbarnsåren kan kännas lite jobbigt under vissa tillfällen men man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen. Något som är väldigt mysigt är att läsa tillsammans med sina barn, och då har man även möjligheten att spara barnets första bok som ett minne. Företaget Babsybooks kan hjälpa till med detta genom att helt enkelt erbjuda barnets första bok. 

Glöm inte att du gratis både kan läsa och skriva recensioner här hos oss på OmdömesStälle. Vi finns till eftersom vi vill att alla ska få bra erfarenheter av företag, och det kan vi alla hjälpa till med genom att helt enkelt dela med oss. 

Mer om Babsybooks
Jenny heter personen som är bakom inte bara Babsybooks utan flera olika företag som erbjuder produkter för både föräldrar och bebisar. Jenny är själv en fembarnsmamma som helt enkelt vad vad som behövs och varje vecka spenderar hon mer än 40 timmar på att ta fram produkter för att främst hjälpa mammor där ute men även hela familjer. Det hela började under 2005 då Jenny tog fram sitt första amningsarmband som såldes i tusentals butiker världen över. Det Jenny vill är att underlätta för alla mammor där ute eftersom de redan har så mycket att tänka på. 

Vad är det som Babsybooks erbjuder?
Jenny har som sagt flera bollar i luften men denna bollen är hennes nätbutik där hon tillsammans med ett team säljer barnböcker. Dessa böcker levereras till kunder runt om i hela världen eftersom de i dagsläget har lager i USA samt i Kina. Kunden kan lägga till helt valfria produkter i kundkorgen och kan sedan genomföra sitt köp genom att fylla i information som har med betalningen och leveransen att göra. Efter att en beställning är mottagen tar det cirka 2 till 3 arbetsdagar för produkterna att lämna lagret. Eftersom alla produkter skickas från några olika länder kan det vara så att då det görs beställningar till Europa kan paketet hamna i tullen, ingen vet detta på förhand och kunde får helt enkelt vänta och se. Babsybooks erbjuder sina kunder 30-dagars-returrätt räknat från den dagen då beställningen gjordes. 

Tankar och åsikter om Babsybooks
Om en kund personligen skulle vilja ställa några frågor till företaget är det möjligt genom att chatta med dem, skriva e-post eller ringa dem på telefon. Känner en kund ett missnöje över en produkt kan även ett klagomål lämnas in via kundtjänsten. 

Om du råkar vara en person som redan har erfarenhet av detta företaget skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du valde att dela med dig av dina åsikter i en recension som du lämnar här inne hos oss.


Bebistips till nya föräldrar.