AZDesign

Alla recensioner

AZDesign

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

AZDesign

Man vill trivas i sitt hem, på jobbet, utomhus i trädgården ja man vill helt enkelt trivas var man än befinner sig. Men vad ska man göra för att öka trivseln på olika platser? Något så enkelt som att köpa nya fina och bekväma möbler kan förändra ett rum eller ett helt hus helt och hållet. Ska man köpa nya möbler kan det vara ganska jobbigt att åka till en fysisk affär och sedan försöka få allting med sig hem i en släpvagn eller i bilen. Men i dagsläget kan även möbler köpas online och AZDesign erbjuder sina kunder det. 

Kommer produkterna att se ut i verkligheten så som de ser ut på bilderna eller inte? Har företaget någon fysisk butik eller showroom så att jag kan se produkterna innan jag beställer dem online? Du har möjligheten att här läsa andra personers erfarenhet, om företag som tex AZDesign. 

Mer information om AZDesign
Andreas Zwhalen är personen som under 2009 grundade och lanserade företaget. Företaget erbjuder sina produkter till privatpersoner, men även produkter såsom kontors/konferensmöbler till olika företag. Företaget har ett produktutbud som består av 10 000 produkter och de levererar sina produkter till företag och privatpersoner i länder i Norden. AZDesign diver även ett showroom där det är möjligt att se på deras möbler och andra produkter på riktigt, men för att kunna besöka showroomet så krävs en tidsbokning. 

Inne i nätbutiken finns olika produktkategorier som tex: kök och matsal, restaurangmöbler, eventmöbler, utemöbler mm. AZDesign erbjuder prisgaranti på sina produkter samt att det även är möjligt som kund att hyra möbler via dem. 

Det som erbjuds hos AZDesign
Efter att kunden har gjort sin beställning hos företaget så är det DHL, Schenker eller PostNord som levererar kundernas paket. Leveranserna sker mellan 08:00-17:00 under vardagar och de levereras alltid till närmaste port, grind eller kajplats. Fraktavgifterna varierar beroende på vikt och volym på kundens paket men kunden kan se den slutgiltiga summan innan hen genomför sin beställning. Svea Ekonomi är det företaget som har hand om betalningarna och kunderna kan välja mellan att betala på faktura eller på avbetalning. Efter att kunden har tagit emot sitt paket så har hen möjligheten att ännu inom 14 dagar göra en retur på någon produkt, eller hela beställningen. Produkten ska då befinna sig i originalförpackningen och den ska vara i oförändrat skick. Returfrakten betalar kunden själv för och för att göra en retur ska kundtjänsten kontaktas vilket kan göras via telefon eller e-post. 

Omdömen angående AZDesign
Har du kanske privat eller till ditt företag köpt möbler via detta företag? Kan du då skriva en egen recension om berätta om du tyckte att kvaliteten höll upp till förväntningarna, om allting från beställning till leverans gick smidigt och så vidare. Du ska komma ihåg att vara ärlig i din recension eftersom vi här på OmdömesStälle har valt att samla in pålitliga recensioner skrivna av olika personer om olika företag runt om i Sverige och utomlands. 


Tips på hur man kan inreda sitt vardagsrum.