AWOD by Sweden

Alla recensioner

AWOD by Sweden

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

AWOD by Sweden

När man tränar så vill man inte bara känna sig starkt, motiverad och energisk men man vill ju även känna sig snygg. De har under de senaste åren blivit väldigt pop med just snygga träningskläder eftersom det kan göra så att folk blir motiverade samt att det är väldigt snyggt på sociala medier. Eftersom det är så pop så finns det många företag där ute som erbjuder träningskläder, AWOD by Sweden har valt att erbjuda träningskläder, kläder som även är ett klimatsmartare alternativ. 

Vad gör träningskläder från AWOD by Sweden så klimatsmarta? Hur är storlekarna, kan jag välja min vanliga storlek elle måste jag gå upp eller ner en storlek? Läs andra personers recensioner hos oss på OmdömesStälle, och se vad deras erfarenheter är av just detta företaget. 

Om AWOD by Sweden
AWOD är en förkortning av meningen: Athleisure Wear Of The Day och personerna som har tagit fram företaget och deras produkter valde att göra det eftersom de ville kombinera träningskläder med en stilren och minimalistisk stil. Företaget har sitt säte i Kalmar i Sverige och teamet bakom själva varumärket har själva egen erfarenhet inom gym, crossfit, triathlon och så vidare. Företaget erbjuder både kläder för kvinnor och män, och i sitt sortiment har dom även ett utbud av olika typer av accessoarer som tex kaffe muggar, kepsar, mobilskal och väskor. 

Produkterna som de säljer kan införskaffas direkt via deras nätbutik, som hos vilken annan nätbutik som helst. Någon typ av fysisk butik driver inte företaget i dagsläget. 

Vad erbjuder AWOD by Sweden?
Företaget erbjuder så kallad “on demand” leverans vilket betyder att först efter att företaget tagit emot kundens beställning så började de tillverka produkterna. Den normala frakten är mellan 5 - 18 arbetsdagar, men de har även ett snabbare alternativ som går under namnet premium frakt och då gäller en leveranstid på mellan 3 - 12 arbetsdagar. Om en kund väljer att göra en beställning för 999 kr eller mer så behöver inte kunden i fråga betala någon fraktavgift, i annat fall räknas det ut en fraktkostnad beroende på hur många produkter kunden väljer att beställa. Företaget levererar sina produkter till länder inom EU. Från och med att kunderna tagit sitt paket så har hen ännu möjligheten att inom 14 dagar göra en retur och alltså lämna tillbaka någon produkt. Alla klisterlappar ska då vara med i paketet samt att produkten ska ligga i orginal embalage, samt ett bifogat kvitto. Är det så att en kund ska göra en retur är det kunden själv som står för retur kostnaderna. Företaget har en kundtjänst som kan nås via e-post eller chatten som kan nås i nätbutiken. 

Åsikter om AWOD by Sweden
Har du någon typ av erfarenhet av detta företaget eller deras produkter? Om du har det kan väl du ta och berätta om du tyckte att storlekarna var sanningsenliga, om du tycker att kvaliteten var bra på produkterna och annat som du kanske känner att du skulle vilja dela med dig av. Det är gratis att hos oss både läsa och skriva recensioner. 


Tips på hur man kan komma igång med träningen.