OmdömesStälle

  Recensioner AWN

  Att hålla på med träning är något som många har ett stort intresse av och det är även något som är väldigt viktigt för välbefinnandet. Man mår så mycket bättre i kroppen om man väljer att lägga lite tid på att verkligen röra på sig. Det behöver inte handla om att man ska bli en bodybuilder och lyfta riktigt tunga vikter. Men att man kanske tar tiden till att gå ut på några långpromenader i veckan, prova ett yogapass via Youtube eller genom att cykla till jobbet istället för att ta bilen. Att finna motivationen kan vara svårt för många, man kan ju kolla på inspirerande videon men många blir även inspirerade genom att köpa nya träningskläder. AWN är ett ett företag som har ett sortiment beståendes av bland annat träningskläder men även andra produkter som tex kosttillskott och badkläder.

  Här inne på OmdömesStalle finns det recensioner skriva av kunder för många olika företag. Det finns flera kategorier beståendes av olika företag och här inne kan man kostnadsfritt både läsa och skriva recensioner som sedan kan komma och hjälpa andra personer i framtiden.

  Information om företaget AWN

  Två stycken träningsintresserade ungdomar valde under 2019 att grunda och lansera företaget AWN eftersom deras dröm var att ta kosttillskottsbranschen till en ny nivå. De båda två grundarna till företaget valde att under 2019 säga upp sig från sina gamla jobb och valde sedan att spendera all sin tid med att bygga upp hemsidan och företaget AWN. Idag driver inte företaget någon fysisk butik, utan de har sin nätbutik där de säljer sina produkter och sitt varumärke.

  Vad erbjuder egentligen AWN sina kunder?

  AWN har ett produktsortiment beståendes av olika träningsrelaterade produkter. Detta är produkter som tex tillskorr, kläder och även andra tillbehör som kan användas inom träning. Priserna som är synliga inne i företagets nätbutik är skriva i svenska kronor och är redan inklusive moms. Från och med att AWN har mottagit kundens beställning så kan kunden i fråga räkna med en vanlig leveranstid på mellan 1 till 3 arbetsdagar. En fraktavgift på 49 kr gäller på beställningar som är på 500 kr eller mindre. I annat fall läggs det inte till någon fraktavgift alls. Kundera har möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg och har lämnat företagets lager. DHL är det företaget som levererar kundernas paket, och det är även via dem som kunderna ska skicka tillbaka sitt paket om det skulle uppstå ett behov till att göra en retur.

  Kundtjänsten kan kontaktas hos AWN hur?

  Om det skulle vara så att kunderna har några frågor till företaget så kan de komma i kontakt med kundtjänsten antingen genom att fylla i ett frågeformulär som kan hittas inne på företagets hemsida, men det är även möjligt för kunderna att chatta med AWN inne via deras hemsida. Om kunden av någon anledning vill lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten.

  Vi här skulle väldigt gärna att du skrev en egen recension om företaget AWN om det är så att du redan har någon erfarenhet av dem. Då kan du skriva och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna osv.


  Träningspass som kan göras hemma.

  AWN
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om AWN

  Din recension

  FAQ

  Är AWN ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om AWN. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder AWN?

  AWN är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till AWNs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.