AWN

Alla recensioner

AWN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

AWN

Att hålla på med träning är något som många har ett stort intresse av och det är även något som är väldigt viktigt för välbefinnandet. Man mår så mycket bättre i kroppen om man väljer att lägga lite tid på att verkligen röra på sig. Det behöver inte handla om att man ska bli en bodybuilder och lyfta riktigt tunga vikter. Men att man kanske tar tiden till att gå ut på några långpromenader i veckan, prova ett yogapass via Youtube eller genom att cykla till jobbet istället för att ta bilen. Att finna motivationen kan vara svårt för många, man kan ju kolla på inspirerande videon men många blir även inspirerade genom att köpa nya träningskläder. AWN är ett ett företag som har ett sortiment beståendes av bland annat träningskläder men även andra produkter som tex kosttillskott och badkläder. 

Här inne på OmdömesStalle finns det recensioner skriva av kunder för många olika företag. Det finns flera kategorier beståendes av olika företag och här inne kan man kostnadsfritt både läsa och skriva recensioner som sedan kan komma och hjälpa andra personer i framtiden. 

Information om företaget AWN
Två stycken träningsintresserade ungdomar valde under 2019 att grunda och lansera företaget AWN eftersom deras dröm var att ta kosttillskottsbranschen till en ny nivå. De båda två grundarna till företaget valde att under 2019 säga upp sig från sina gamla jobb och valde sedan att spendera all sin tid med att bygga upp hemsidan och företaget AWN. Idag driver inte företaget någon fysisk butik, utan de har sin nätbutik där de säljer sina produkter och sitt varumärke. 

Vad erbjuder egentligen AWN sina kunder?
AWN har ett produktsortiment beståendes av olika träningsrelaterade produkter. Detta är produkter som tex tillskorr, kläder och även andra tillbehör som kan användas inom träning. Priserna som är synliga inne i företagets nätbutik är skriva i svenska kronor och är redan inklusive moms. Från och med att AWN har mottagit kundens beställning så kan kunden i fråga räkna med en vanlig leveranstid på mellan 1 till 3 arbetsdagar. En fraktavgift på 49 kr gäller på beställningar som är på 500 kr eller mindre. I annat fall läggs det inte till någon fraktavgift alls. Kundera har möjligheten att spåra sitt paket medans det är på väg och har lämnat företagets lager. DHL är det företaget som levererar kundernas paket, och det är även via dem som kunderna ska skicka tillbaka sitt paket om det skulle uppstå ett behov till att göra en retur

Kundtjänsten kan kontaktas hos AWN hur?
Om det skulle vara så att kunderna har några frågor till företaget så kan de komma i kontakt med kundtjänsten antingen genom att fylla i ett frågeformulär som kan hittas inne på företagets hemsida, men det är även möjligt för kunderna att chatta med AWN inne via deras hemsida. Om kunden av någon anledning vill lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta kundtjänsten

Vi här skulle väldigt gärna att du skrev en egen recension om företaget AWN om det är så att du redan har någon erfarenhet av dem. Då kan du skriva och berätta vad du tyckte om leveranstiderna, kvaliteten på produkterna osv. 


Träningspass som kan göras hemma.