atoms

Alla recensioner

atoms

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

atoms

Det är viktigt att vi tar hand om våra fötter, eftersom det faktiskt är de som tar oss igenom dag och dag ut. Man behöver inte nödvändigtvis gå på behandlingar en gång i veckan men kan tänka på att nu och då använda bra produkter för sina fötter men framförallt ska man komma ihåg att bära bra skor. Dåliga skor kan inte endast leda till sjuka fötter och skavsår utan i det långa loppet kan det till och med skada både knän och rygg. Om man ska köpa ett par nya skor, vart ska man då vända sig? Atoms är ett företag som bland annat har skor i sortimentet, kanske de har något för dig?

Innan du lägger en beställning hos något företag ska du inte glömma att du alltid har möjligheten att läsa recensioner här inne hos oss på OmdömesStälle, vi finns till för att du ska få goda erfarenheter av företag. 

Mer om Atoms
Atoms är grundat av två personer och de valde att ta fram Atoms eftersom de vill erbjuda skor som helt enkelt är riktigt bra. Under årens gång har företaget gjort sin efterforskning när det kommer till skor och hos dem är det inte bara möjligt för både män och kvinnor att köpa skor utan i sortimentet finns även produkter såsom: ansiktsmasker och strumpor. 

Atoms har ett nyhetsbrev och vem som helst kan påbörja en prenumeration på brevet för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. Kunder som börjar prenumerera på brevet kommer att få en gratis ansiktsmask vid nästa beställning. 

Det som Atoms erbjuder
Även fast det finns andra produkter i sortimentet hos Atoms är det ändå skorna som de är kända för. Skona är till 100% veganska och de kommer i sju tycken olika färger både för kvinnor och män. De har ett brett urval när det kommer till storlekarna och priset för ett par skor är $129 både för män och kvinnor. Atoms har sitt säte i USA men trots det levererar de sina produkter till internationella kunder och om en kund väljer att göra en beställning på $200 eller mer läggs det inte till någon avgift, annars kan kunder inom Europa räkna med en avgift på $18. Eftersom allting skickas från lagret som ligger i USA kan företaget på förhand inte veta om paketet kommer att hamna i tullen eller inte. Internationella kunder har möjligheten att göra en retur förutsatt att den påbörjas inom 30 dagar. Om det ska göras en retur eller om det finns några frågor kan Atoms nås via e-post eller chatt. 

Omdömen eller eventuella klagomål
Har du provat ett par skor från Atoms? Tycker du isåfall att de är värda sitt pris, kan du berätta hur storlekarna var och är det värt att köpa skor från USA eller får vi minst lika bra skor här hemma? Besvara dessa frågor i en kostnadsfri recension du lämnar här inne. 


Tips då man ska köpa löparskor.