OmdömesStalle

  Recensioner Ateljé Margaretha

  Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. Ateljé Margaretha är ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder olika broderier och andra pysselsaker som man kan använda sig utav i sin hobbyhörna.

  Hur fungerar leveranserna hos företag som tex Ateljé Margaretha, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

  Mer information om företaget Ateljé Margaretha

  Ateljé Margaretha är ett företag och en nätbutik som är i dagsläget den största i Sverige som erbjuder sina kunder broderier online. De har ett sortiment som består man många olika produkter och de har olika samarbeten med fler välkända leverantörer.

  Intelligent returhantering för nätbutiker | by Maksuturva

  Vad erbjuder Ateljé Margaretha sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det kategorier som tex broderier, fotobroderier, hobbyhörnan och så vidare samt att man kan använda sig av sökfunktionen som finns på hemsidan om man vet exakt vad det är som man är ute efter. I dagsläget levererar förteget endast sina produkter inom Sverige men den normala leveranstiden är mellan 2 till 4 vardagar. Om det är så att man gör en beställning via hemsidan som överstiger 599 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man betalar för sin beställning. Skulle man handla hos företaget och sedan känna sig missnöjd med produkten så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur.

  Ateljé Margaretha erbjuder även sina kunder ett speciellt medlemskap som går under namnet Club Margaretha. Om man väljer att gå med i den klubben så kommer man att få lägre fraktkostnader, man kommer att få extra erbjudanden och handarbeten samt att man kommer att få billigare priser på de broderierna som man beställer.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Ateljé Margaretha?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post eller genom att ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor.

  Har du handlat hos företaget? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  En video från företaget Ateljé Margaretha.

  Ateljé Margaretha
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  8
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  8
  Prissättning
  rating
  8
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Beställning via papper

  Har skickat in en beställning i papper för ca 1månad sedan men inte fått svar. Har skrivit mobilnr och mitt namn plus att jag ville ha det
  I faktura. Undrar om beställningen kommit bort och att jag måste göra en ny. Vill ju inte ha 2 lika beställningar. Beställningen blev på över 600 kr
  MVh Ingela Kvick

  Av: Ingela Kvick16-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  8
  rating

  Skriv din egen recension om Ateljé Margaretha

  Din recension

  FAQ

  Är Ateljé Margaretha ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ateljé Margaretha. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 8/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ateljé Margaretha?

  Ateljé Margaretha är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ateljé Margaretha gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.