Astrid & Miyu

Alla recensioner

Astrid & Miyu

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Astrid & Miyu

Man har en fest eller tillställning inplanerad, man sätter på sig en väluttänkt outfit och man stylar håret, men ändå känns det som att något skulle fattas för att helheten ska hänga ihop. Ska man bära ett par andra skor? Kanske man borde vara modigare när det kommer till sminket? Eller är det kanske så att det är smycken som fattas? Stora eller små örhängen eller en skimrande ring kan göra väldigt mycket för att en outfit ska hänga ihop. Vart ska man vända sig då man ska köpa nya smycken? Astrid & Miyu har smycken i sitt sortiment, kanske de har något för dig?

Använder Astrid & Miyu sig av riktiga metaller och material eller kommer smyckena att bli missfärgade efter endast någon dag? Är produkterna värda sitt pris och borde jag veta om något innan jag genomför min beställning? Vi har valt att samla recensioner här på OmdömesStälle, bland annat om detta företaget. 

Mer om Astrid & Miyu
Företaget blev grundat under 2012 av Connie Nam, en kvinna född i Sydkorea som spenderat en stor del av sitt liv på resande fot. En utav de största inspirationerna för Connie är hennes mamma och smycken har alltid varit en stor del av Connie’s liv. Då Connie reste runt i världen köpte hon många smycken spontant och efter att hon själv satte sig ned för en funderare kom hon på att hon vill införa något nytt på marknaden. Under 2015 öppnade Astrid & Miyu sin första fysiska butik och under 2021 öppnade företaget sin fjärde fysiska butik samt att de erbjuder kunder i europa smycken via sajten. 

Företagets vision är att ta fram och erbjuda smycken som ska passa alla, de tycker att man ska bygga sin garderob utgående från säsong och smycken. 

Vad erbjuder Astrid & Miyu
Företaget levererar som sagt produkter till internationella kunder vilket innebär att fraktkostnaden är något som kommer att variera utgående från vikt och volym på paketet men även vart det ska levereras. Då en kund gör en beställning kan hen betala med PayPal, Google/Apple pay eller via kort, medans paketet är på väg kan kunden spåra det. Det är möjligt att returnera produkter som tagits emot, dock går det inte att returnera örhängen på grund av hygieniska skäl. Örhängen kan endast returneras om de har något uppenbart tillverkningsfel. Astrid & Miyu har en kundtjänst som kan nås via chatt, mejl eller på telefon. 

Företaget använder sig av ett poängsystem där kunden samlar poäng då inköp görs, poängen kan sedan användas vid senare tillfällen. 

Erfarenheter av Astrid & Miyu
Brukar även du utgå från samma motto där du bygger din garderob utgående från de smycken du har? Om du gör det, kanske du har någon erfarenheter av detta smyckesföretag? Har du det, kan du då skriva en recension där du berättar vad du tycker om priset på produkterna, om du fick hem vad du hade förväntat sig och om du tror att du kommer handla hos dem igen eller inte. Berätta varför du tycker som du gör i en oberoende recension


Hur man kan tillverka egna smycken.