Aspesi

Alla recensioner

Aspesi

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Aspesi

Många där ute har ett sort intresse av att köpa nya kläder eftersom det alltid känns som att det finns lite rum ännu i garderoben. Om man vill införskaffa sig nya kläder så kan det även vara bra att komma ihåg att ibland rensa ut garderoben att det inte svämmar över där inne. Vart ska man egentligen vända sig om man är ute efter kläder i dagsläget, eftersom det finns så pass många val? Man vill ha kvalitativa kläder som kommer att hålla i flera år förhoppningsvis, så vart ska man vända sig? Det finns som sagt ett brett utbud nätbutiker, men Aspesi är en av dem. 

Glöm inte att vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner om företag inom många olika kategorier. Du kan helt gratis både läsa och skriva oberoende och ärliga recensioner här. 

Mer om företaget Aspesi
Alberto Aspesi är personen som under 1969 grundade företaget Aspesi som på den tiden var verksamma som ett märke på skjortor och det första som företaget tog fram var en skjorta för män med leopardtryck. Företaget fortsatte att växa och i slutet av 70-talet hade de utökat sitt sortiment och börjat erbjuda produkter både för kvinnor och män samt att de skadade samarbeten med olika designer såsom: Franco Moschino, Walter Albini samt Marco Zanini. Sedan starten och fortfarande idag stävar Aspesi efter att ta fram produkter om är minimalistiska och sofistikerade som samtidigt har en tidlös degin som aldrig blir otrendig. I dagläget driver företaget 15 fysiska butiker samt att deras produkter kan köpas online av kunder runt om i hela världen. 

Det som Aspesi erbjuder
Inne i nätbutiken finns alla produkter indelade i kategorier med ytterligare specifikare underkategorier men en sökfunktion finns även som söker bland hela sortimentet. Att handla hos Aspesi är som att handla hos vilken nätbutik som helst där helt valfria produkter kan läggas till i kundkorgen och sedan betalas för med några olika betalningssätt. Om en kund väljer att göra en beställning på 350€ mer kommer företaget att bjuda kunden på fraktkostnaden, annars kommer det att läggas till en avgift som räknas ut utgående från var kunder befinner sig. Företaget strävar efter att behandla inkomna beställningar så snabbt som möjligt och efter att paketet lämnat lagret kan kunderna räkna med en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Ibland kan det bli fel när det kommer till storlekar eller modeller och just därför har kunderna möjligheten att ännu inom 14 dagar göra en retur från och med att de mottagit produkten. Om det finns något att undra över har företaget en kundtjänst som kan nås chatt, telefon eller på e-post. 

Omdömen och tankar om Aspesi
Har du varit kund hos detta företaget? Om du har det skulle det vara väldigt tacksamt om du skulle vilja hjälpa oss på våran sajt genom att lämna en recension. Du kan i din recension berätta vad du vill förutsatt att det är relevant för företaget och dina erfarenheter