Ashley Stewart

Alla recensioner

Ashley Stewart

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ashley Stewart

När man befinner sig i den situationen då man ska införskaffa sig nya kläder så är det inte alltid självklart vart man ska vända sig. Ska man kanske gå till köpcentret som ligger inne i stan eller ska man beställa online hos ett företag man aldrig tidigare hört om? Oberoende om man bestämmer sig för att handla online eller i fysiska butiker så är det alltid bra att börja med att läsa recensioner, för att se vad andra personer har för erfarenheter av ett visst företag. Ashley Stewart är en nätbutik som erbjuder sina kunder kläder och accessoarer, kanske de har något för dig?

Hur är storlekarna hos Ashley Stewart och finns det något jag borde veta om innan jag genomför min beställning? Är hemsidan säker att använda och levererar de sina produkter till Sverige eller inte? Här på OmdömesStälle kan du läsa recensioner om företag som till exempel Ashley Stewart. 

Mer om Ashley Stewart
Ashley Stewart är ett amerikanskt företag som främst erbjuder sina kvinnliga kunder både kläder och accessoarer. Förutom att de har en nätbutik där inköp kan göras via så driver de även ett flertal fysiska butiker som är utsedda runt om i Amerika. Företaget levererar även sina produkter till ett flertal olika internationella destinationer och inne på sajten är det möjligt att se till vilka länder leveranser är tillgängliga. Ashley Stewart har även tagit fram ett flertal olika kollektioner för fylligare tjejer och dessa produkter kan även köpas via nätbutiken samt att det även finns en storleksguide tillgänglig inne på sajten. 

Det som erbjuds hos Ashley Stewart
Kunderna kan inne i nätbutiken lägga till valfria produkter i kundkorgen och när de sedan ska genomföra sin beställning har de möjligheten att betala direkt med kort, via internetbanken eller via PayPal. Internationella kunder som alltså inte befinner sig inom USA kommer att kunna se beställningens slutgiltiga summa innan de genomför sin beställning. Fraktkostnaden är något som kommer att räknas ut utgående från vikt och volym på paketet men även vart i världen det ska levereras. Leveranstiderna är även något som varierar beroende på var kunden befinner sig men internationella kunder kan räkna med en leveranstid på mellan 3 till 21 arbetsdagar räknat från dagen då paketet lämnade lagret. Efter att kunden fått hem sitt paket är det ännu möjligt att lämna tillbaka någon produkt så länge returen sker inom 30 dagar räknat från den dagen då beställningen gjordes. Inne på sajten finns de oftast ställda frågorna besvarade men Ashley Stewart har även en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Åsikter om Ashley Stewart
Är du en person som har någon typ av erfarenhet av kläderna eller produkterna som detta företag säljer? Om du har Ashley Stewart kläder hemma i din garderob, tycker du då att produkterna är gjorda av bra kvalitet och skulle du säga att det fanns ett brett utbud på olika storlekar eller inte? Dela med dig av åsikter och tankar här på OmdömesStälle kostnadsfritt. 


Några klädtips.