Åshild

Alla recensioner

Åshild

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Åshild

Intresset för mode och kläder är något som växer hela tiden bland en massa människor, både bland kvinnor och män samt både yngre och äldre. Med kläder och olika stilar kan man få vara kreativ, man kan uttrycka sin personlighet med olika färger och former samt att man kan skapa helt unika stilar genom att plussa ihop olika saker. Om man har ett intresse för mode eller annars bara är ute efter nya kläder så måste man hitta en plats där man kan införskaffa sig nya plagg. En sak man kan göra är att åka till några fysiska butiker, se hur utbudet ser ut och sedan se om man hittar något som faller i smaken eller inte. Men att göra det kan ofta vara ganska tidskrävande, samt att utbudet inte alltid är så stort och så kanske det inte finns så många olika storlekar att välja mellan. Så därför är det bra att man kan handla via nätet. Ett företaget som erbjuder sina kunder damkläder via deras hemsida är Åshild. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Åshild kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden. 

Mer information om företaget Åshild
Företaget Åshild är inte endast verksamma i Sverige utan även i andra länder runt om i Norden och de erbjuder sina kunder bekvämt dammode med storlekar upp till 54. Hos dem kan man även köpa skor och andra accessoarer

Vad erbjuder Åshild sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex dam, underkläder, skor och accessoarer samt att de även har en kategori där det ingår lite kläder för män. När man gör en beställning hos Åshild så kommer den vanliga leveranstiden att vara mellan 2 – 4 vardar men det kan ta längre om det är under en högsäsong. Om man väljer att göra en beställning hos företaget som överstiger 799 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, annars kommer det att tillkomma en fraktavgift. Skulle man ha bråttom med att få sitt paket så kan man även välja expressleverans och då kommer man få sitt paket inom 24 timmar på vardagar, då kommer det att tillkomma en fraktkostnad. Är det så att man gör en beställning hos företaget och sedan får hem sin produkt och inte alls känner sig nöjd över den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur, då måste produkten vara i oförändrat skick. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Åshild?
Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Innan man kontaktar dem kan man läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan. 

Handlat hos Åshild? Om du har det kan du skriva en egen recension


Tips på hur man skapar sin perfekta garderob.