Artiks

Alla recensioner

Artiks

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Artiks

Intresset för inredning och design bara stiger och stiger hela tiden runt om i världen. Folk äskar att se hur deras hem eller kontor förändras med endast lite prydnadssaker, några gröna växter och lite konst på väggarna. På tal om konst så är det en sak som kan vara ganska dyrt, men det kan även vara ganska välbehövligt så att man inte har alla väggar tomma i hela bostaden. Men man behöver inte köpa svindyr konst som är målad förhand, nuförtiden kan man faktiskt köpa posters eller affischer och rama in och sedan hänga upp på väggarna. Det är smidigt, billigare än andra väggdekorationer och man kan både snabbt och enkelt byta posters om man tröttnat. Ett företag som säljer olika sorters posters i flera storlekar och motiv är Artiks.

Mer information om Artiks
Företaget är grundat och lanserat i Stockholm i Sverige och det är även där som deras huvudkontor ligger. De som startade hela företaget villa göra det eftersom de tycker att det finns vackra konstverk oberoende om det handlar om en poster eller en målning. De som jobbar på företaget är väldigt intresserade i både inredning och konst och därför säljer de affischer och posters med unika motiv och stilar. 

Vad erbjuder företaget Artiks?
Inne på företagets hemsida så kan man se vilka produkter som säljer bäst och man kan även se vilka produkter som nyligen är tillsatta på hemsidan. Posters kan man kolla på genom olika kategorier som tex barntavlor, abstrakt, kartor, mat och dryck mm. Artiks erbjuder även tjänsten där man kan skapa sina alldeles egna kart/text posters. Artiks erbjuder även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få 20% rabatt på sitt första köp. 

Hos artiks.se kan man endast beställa om man bor i Sverige, men de har även en lokal hemsida som är verksam i flera olika länder. Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 399 kronor kommer frakten att vara gratis, är dock beställningen under 399 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 99 kr. Den normala leveranstiden är 2–3 vardagar, och överstiger leveranstiden 4 vardagar ska man kontakta kundtjänsten. Vid beställningen kan man välja mellan att betala med faktura, delbetalning, direktbetalning via bankkonto eller kortbetalning. 

Hur kan man nå Artiks?
Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-mail eller telefon, när de för in några frågor eller meddelanden försöker de svara på allting så snabbt som möjligt. Men om man undrar över något och skulle vilja kontakta företaget finna det en sak man kan göra innan det, och det är att gå in på fliken ”vanliga frågor” som finns på företagets hemsida. Där finns de oftast ställda frågorna och därför kanske även du hittar svaret på din fråga där. Skulle man få hem en produkt som på något vis är felaktig eller söndrig ska man lämna in en reklamation, det kan man göra genom att kontakta kundtjänsten hos Artiks. 

Har du köpt konst hos Artiks? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.