OmdömesStälle

  Recensioner Artiks

  Intresset för inredning och design bara stiger och stiger hela tiden runt om i världen. Folk äskar att se hur deras hem eller kontor förändras med endast lite prydnadssaker, några gröna växter och lite konst på väggarna. På tal om konst så är det en sak som kan vara ganska dyrt, men det kan även vara ganska välbehövligt så att man inte har alla väggar tomma i hela bostaden. Men man behöver inte köpa svindyr konst som är målad förhand, nuförtiden kan man faktiskt köpa posters eller affischer och rama in och sedan hänga upp på väggarna. Det är smidigt, billigare än andra väggdekorationer och man kan både snabbt och enkelt byta posters om man tröttnat. Ett företag som säljer olika sorters posters i flera storlekar och motiv är Artiks.

  Mer information om Artiks

  Företaget är grundat och lanserat i Stockholm i Sverige och det är även där som deras huvudkontor ligger. De som startade hela företaget villa göra det eftersom de tycker att det finns vackra konstverk oberoende om det handlar om en poster eller en målning. De som jobbar på företaget är väldigt intresserade i både inredning och konst och därför säljer de affischer och posters med unika motiv och stilar.

  Inredningstips.

  Vad erbjuder företaget Artiks?

  Inne på företagets hemsida så kan man se vilka produkter som säljer bäst och man kan även se vilka produkter som nyligen är tillsatta på hemsidan. Posters kan man kolla på genom olika kategorier som tex barntavlor, abstrakt, kartor, mat och dryck mm. Artiks erbjuder även tjänsten där man kan skapa sina alldeles egna kart/text posters. Artiks erbjuder även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få 20% rabatt på sitt första köp.

  Hos artiks.se kan man endast beställa om man bor i Sverige, men de har även en lokal hemsida som är verksam i flera olika länder. Om man gör en beställning på hemsidan som överstiger 399 kronor kommer frakten att vara gratis, är dock beställningen under 399 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 99 kr. Den normala leveranstiden är 2–3 vardagar, och överstiger leveranstiden 4 vardagar ska man kontakta kundtjänsten. Vid beställningen kan man välja mellan att betala med faktura, delbetalning, direktbetalning via bankkonto eller kortbetalning.

  Hur kan man nå Artiks?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-mail eller telefon, när de för in några frågor eller meddelanden försöker de svara på allting så snabbt som möjligt. Men om man undrar över något och skulle vilja kontakta företaget finna det en sak man kan göra innan det, och det är att gå in på fliken ”vanliga frågor” som finns på företagets hemsida. Där finns de oftast ställda frågorna och därför kanske även du hittar svaret på din fråga där. Skulle man få hem en produkt som på något vis är felaktig eller söndrig ska man lämna in en reklamation, det kan man göra genom att kontakta kundtjänsten hos Artiks.

  Har du köpt konst hos Artiks? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Artiks
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Artiks

  Din recension

  FAQ

  Är Artiks ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Artiks. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Artiks?

  Artiks är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Artikss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.