Art Discount

Alla recensioner

Art Discount

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Art Discount

Är du en person som tycker om att måla, rita eller skapa konst? Om du är det, då kanske du känner igen dig i situationen där du skulle vilja köpa nya penslar, färger eller underlag men det är inte så kul att köpa dessa saker så du skjuter helt enkelt upp det. Om du känner igen dig själv i det kan det vara så att du inte behöver leta längre. Art Discount är en nätbutik som valt att erbjuda alla de produkter en konstnär behöver

Ibland innan du gör en beställning kan du bli och tänka på kvaliteten på produkterna, om de är värda sitt pris eller inte och om du på ett säkert sätt kommer kunna göra betalningen eller inte. Vi på OmdömesStälle vill att du ska känna dig så säker som möjligt och därför kan du gratis läsa recensioner hos oss, och även skriva dem. 

Mer information om Art Discount
Art Discount är ett företag som redan har 100 år på nacken eftersom företaget under 1890 grundades av William Grantham som började sälja skyltar till olika företag och verksamheter. Det finns bild och textmaterial på försäljningar som gjordes redan under 1904 med priser och man inkluderat. Under 1930 valde William själv att gå i pension men företaget fortsatte ändå att växa med annan arbetskraft. Åren gick och företaget fortsatte att sälja sina skylar och under 2001 kom hemsidan Art Discount till som idag är en av de största på marknaden i UK när det kommer till konstmaterial och tillbehör. 2021 firade Art Discount att de funnits som en e-handel i 20 års tid genom att ge rabatter åt sina kunder. 

Vad erbjuder Art Discount?
Om du spendera tid inne i deras nätbutik som förövrigt förnyades för endast ett par år sedan kan du se att produkterna är indelade i olika kategorier beroende på ändamål men en sökfunktion finns även för att på ett enklare sätt hitta önskad produkt. Om du är en kund som befinner dig i Europa kommer det inte att spela någon roll hur mycket eller lite du väljer att beställa, det läggs oberoende till en avgift på £16. Från och med dagen du gjort din beställning kan du räkna med en leveranstid på 3 till 5 arbetsdagar. Ångrar du ditt inköp måste du kontakta företaget inom 14 dagar efter att beställningen gjordes, när Art Discount godkänner returen får du dina pengar tillbaka. 

Klagomål och erfarenheter av Art Discount
Om du råkat få hem en söndrig produkt ska du inom 14 dagar berätta det för företaget för att sedan kunna få en ny skickad till dig. Om du känner att det finns några oklarheter angående företaget eller deras produkter har du chansen att kontakta deras kundtjänst via chatt, e-post eller via telefon. 

Det skulle vara väldigt tacksamt om du kände att du ville skriva en recension om Art Discount om det är så att du redan har erfarenhet av dem. Du kan med dina egna ord berätta vad du tyckte om företaget och deras produkter. 


Öka din kreativitet.