ARKET

Alla recensioner

ARKET

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

ARKET

Vissa företag där ute har valt att fokusera på en viss niche och endast erbjuda produkter eller tjänster till en viss grupp, medans andra företag vill ha ett så stort sortiment som möjligt vilken kan leda till ett stort kundantal. ARKET är ett företag som erbjuder kläder och accessoarer till män, kvinnor och barn, men de driver även café som erbjuder vegetariska produkter. 

Vi här på OmdömesStälle har valt att samla recensioner om olika företag som finns där ute. Här kan du till exempel läsa om hur storlekarna är hos ARKET, om produkterna är värda sitt pris och även om det är värt att besöka deras café eller inte. 

Mer om ARKET
ARKET har både sin design studio och sitt huvudkontor på Södermalm i Stockholm. På företaget arbetar det idag över 200 personer med arbetsuppgifter inom design, arkitektur, tillverkare och så vidare. Gregor Paulsson är personen som under 1912 valde att grunda företaget och deras slogan har sedan dess varit “mer vackra saker dagligen”. ARKET har i sitt sortiment produkter från olika varumärken såsom: birkenstock, ace and tate, burgon, meri mm. Inne i nätbutiken är produkterna indelade i kategorier beroende på ändamålet, och förutom kläder säljer även ARKET produkter som kan användas i hemmet. 

Vad erbjuder ARKET?
Kunderna kan lägga till valfria produkter i kundkorgen och sedan genomföra sin beställning genom att fylla i information om både leveransen och betalningen. Om kunder som befinner sig inom Sverige väljer att göra en beställning på 1 000 kr eller mer behöver de inte betala någon leveranskostnad, i annat fall läggs det till en avgift på antingen 40 kr eller 45 kr beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat. Från och med att kunden genomfört sin beställning och även fått orderbekräftelsen så är den normala leveranstiden mellan 4-6 arbetsdagar. För 100 kr kan kunden även få sitt paket levererat inom 1-2 arbetsdagar efter att beställningen gjorts. När det görs beställningar så sker betalningarna via Klarna och detta innebär att kunderna kan betala för sitt inköp med kort, direkt via internetbanken, på delbetalning eller på faktura. Kunder har möjligheten att gratis lämna tillbaka någon produkt som de köpt inom 30 dagar efter mottagandet av varan. För att företaget ska godkänna returen måste produkten vara i samma skick som den var då kunden tog emot den, alla lappar ska sitta kvar och skor måste befinna sig i samma låda som de var ursprungligen. De oftast ställa frågorna finns besvarade inne på företagets hemsida, men ARKET har även en kundtjänst som är kontaktbar via e-post eller på telefon. 

Erfarenheter av ARKET
Är du en person som har köpt en produkt från ARKET, eller kanske besökt deras café? Om du har det, kan inte du då dela med dig av dina tankar och åsikter om företaget. I din recension kan du svara på frågor som till exempel: Är storlekarna sanningsenliga? Skulle jag rekommendera denna butik till mina vänner och bekanta? Fick jag hem det som jag betalade för? Berätta även varför du tycker som du gör. 


Det som ARKET erbjuder sina kunder.