Ann Taylor

Alla recensioner

Ann Taylor

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Ann Taylor

Visst vill väl du bli nöjd om du väljer att lägga både tid och pengar på att handla hos något företag? Man vill inte få hem en produkt och inte känna sig nöjd till 100%. Det är nästan omöjligt att man kommer bli nöjd varje gång man gör ett inköp i livet, det kan vara att maten inte smakar som man hade tänkt sig restaurangen eller så passar inte riktigt klänningen som man skulle vilja. Något som kan leda till att man har större chans att bli nöjd när det kommer till inköp är att lyssna på andra och se vad de har att säga om olika företag genom att läsa recensioner. 

Recensioner kan du läsa här på OmdömesStälle helt gratis och vi har valt att samla erfarenheter om företag inom flera olik kategorier, i detta fallet om klädföretaget Ann Taylor. 

Mer information om Ann Taylor
Ann Taylor är ett företag som funnits på marknaden under några års tid och de har valt att erbjuda kläder och accessoarer för personer som föredrar en feminin stil. Det är möjligt att handla hos Ann Taylor från flera olika länder i världen, men de har även egna fysiska butiker samt återförsäljare som erbjuder produkter från Ann Taylor. 

I nätbutiken är alla produkter indelade i olika kategorier som till exempel: kläder för jobbet, skor, accessoarer, skjortor och så vidare. Om en kund redan har klart för sig vad hen skulle vilja köpa finns även en sökfunktion som söker bland alla produkter i hela sortimentet. 

Vad är det som Ann Taylor erbjuder?
Kunden kan direkt inne på sajten välja var hen befinner sig vilket även kommer att göra så att priserna på produkterna kommer att ändra i valuta. Efter att kunden hittat det som hen vill köpa kan de produkterna läggas till i kundkorgen och efter det kan kunden betala för sitt inköp direkt med kort, via internetbanken eller med PayPal. Företaget har sitt säte i USA men de gör ändå internationella leveranser. Om en internationell kund ska göra en beställning kommer leveransavgiften att räknas ut utgående från några olika faktorer så som: hur många produkter som köps, var kunden befinner sig och även vikt och volym på paket. Kunden kommer se den slutgiltiga summan innan hen betalar, dock kan paketet hamna i tullen eftersom det skickas från USA men det kan inte vetas om på förhand. Händer det att kunden får hem en produkt men inte känner sig nöjd kan den lämnas tillbaka inom 30 dagar efter att köpet gick igenom. För att göra en retur eller ställa några frågor kan kundtjänsten nås via e-post. 

Erfarenheter av Ann Taylor
Vi här på OmdömesStälle skulle bli väldigt glada om du tog dig en liten stund av din dag och skrev en recension som du lämnar här inne om det är så att du handlar hos Ann Taylor. Du kan med dina egna ord berätta precis vad du vill om dem förutsatt att du är ärlig och oberoende. 


Guide om man känner att man vill byta stil.