Anine Bing

Alla recensioner

Anine Bing

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Anine Bing

Vart vänder du dig om du är i behovet av en nu skjorta eller varför inte en ny handväska om du är bortbjuden till helgen? Kanske du är en person som föredrar att prova alla kläder på och vill alltså därför besöka en fysisk butik då du ska köpa nya produkter? Eller tycker du om att sitta uppe på natten och köpa nya saker? Oberoende var du bestämmer dig för att handla ska du inte glömma att du alltid kan läsa recensioner gratis här inne hos oss på OmdömesStälle. Vi har valt att samla recensioner om företag och verksamheter inom flera olika kategorier och i detta fallet om företaget Anine Bing som säljer kläder, smycken och andra accessoarer. 

Kommer jag att kunna välja min vanliga storlek då jag beställer hos Anine Bing eller inte? Erbjuder de sina produkter hit till Sverige eller inte och kommer produkterna att tappa sin form efter endast några gånger av användning eller inte? Finn svaren i recensioner. 

Mer om Anine Bing
Anine Bing är ett företag som kommer från Los Angeles där sätet ännu idag ligger. Personen bakom företaget heter Anine Bing och hon valde att lansera företaget under 2012 och då hon tar fram produkterna är hon inspirerad av skandinavisk design men amerikansk energi. Företaget har valt att satsa på att ha ett sortiment med produkter som både kan användas till vardags men även till andra händelser. Runt om i världen finns det cirka 350 fysiska butiker som har Anine Bing sitt sortiment men de är även verksamma via sin nätbutik. 

Det som Anine Bing erbjuder
Efter att kunden spenderat tid inne på sajten och hittat de produkter hen vill köpa kan de produkterna läggas till i den valfria kundkorgen och efter det kan kunden betala för sitt inköp med kredit- eller bankkort, Apple Pay, Amazon Pay, PayPal eller direkt via internetbanken, företaget ska erbjuda flera olika betalningsmetoder i framtiden. Oberoende hur mycket eller lite en kund inom EU väljer att beställa kommer hen inte att behöva betala någon fraktavgift alls. Efter att företaget får in en beställning kommer de att behandla den så snabbt som möjligt och detta betyder att kunder inom EU kan räkna med en leveranstid på mellan 7-10 arbetsdagar, det kan ta längre om det går många beställningar under en högtid. Ibland kan det vara svårt att välja rätt storlek och därför har kunderna möjligheten att ännu inom 14 dagar göra en retur och antingen få pengarna tillbaka eller byta en produkt mot en annan. Vid funderingar kan Anine Bing nås via chatt eller mejl. 

Åsikter om Anine Bing
Skulle du kunna säga att du har erfarenheter av detta företaget? Om det är så, då skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och lämnar en recension här. Du kan använda dina egna ord då du berätta vad du tyckte om företaget och för- eller nackdelar som du kanske upplevde. 


Modetips för kvinnor.