OmdömesStälle

  Recensioner amystat

  När man går in i sitt badrum hemma så är det verkligen många som vill ha en viss lyxkänsla. Många vill att det ska kännas som på ett hotell eller någon riktigt lyxig plats där det luktar gott och fräscht. Man kan ju komma ihåg att alltid ha det städat i sitt badrum och kanske lägga in några doftpinnar eller andra produkter man tycker är mysigt. Men något som även skapar en viss lyxkänsla är sköna och stora handdukar. Många olika företag tillverkar och säljer handdukar men amystat är ett av dessa företag.

  Vad är handdukarna gjorda av som amystat erbjuder? Hur är storlekarna på handdukarna, och kommer de att vara gjorda av ett material som är riktigt sköna? Du kan kanske hitta svaren till dessa frågor genom att här inne hos oss på OmdömesStalle läsa andra personers recensioner.

  Mer om amystat

  amystat grundades och lanserades under 2020 och de valde då att skapa produkter inom hemtextil som är gjorda av bambu. I den första kollektionen som företaget släppte så lanserade de en serie med handdukar i sex olika färger samt i fyra olika storlekar. amystat erbjuder både handdukar och badlakan och produkterna som de säljer kan ses inne via deras nätbutik. Någon fysisk butik driver inte amystat idag utan de är verksamma via sin nätbutik.

  Ett nyhetsbrev har även amystat skapat och för dem som prenumererar på det så får nyheter och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten.

  Det som amystat erbjuder

  Alla produkter som företaget säljer kan ses inne i nätbutiken och det är möjligt att handla produkterna som på vilken nätbutik som helst. Kunden kan lägga till valfria produkter i sin virtuella kundkorg och sedan gå vidare till själva betalningen och även leveransinformation. I dagsläget levererar endast amystat till kunder i Sverige, men inom snar framtid ska de försöka att leverera sina produkter till länder i EU. Fri frakt erbjuds till kunderna om de gör en beställning för 350 kr eller mer. I annat fall får kunden betala en avgift på 49 kr på alla ordrar. Från och med att företaget har tagit emot kundens beställning så kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 1 till 3 dagar, men i vissa fall kan det ta upp till 5 arbetsdagar innan kunden får sin beställning. Kunderna har möjligheten att göra en retur på någon produkt inom 30 dagar efter att kunden har tagit emot sitt paket. För att göra en retur ska kunden fylla i ett returformulär och sedan kostnadsfritt lämna tillbaka någon produkt. Via e-post är det sättet hur det är möjligt att kontakta kundtjänsten hos amystat.

  Åsikter om företaget amystat

  Har du köpt några handdukar eller badlakan via amystat? Om du faktiskt har den så kan väl du vara riktigt snäll och skriva en recension om företaget där du berättar vad du tycker om deras handdukar, om du tycker att kvaliteten är så bra på produkterna som du hade förväntat dig eller inte? Du kan även lägga till annan info som du kanske känner att du skulle vilja lägga till i din recension.


  En badrumsrenovering.

  amystat
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om amystat

  Din recension

  FAQ

  Är amystat ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om amystat. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder amystat?

  amystat är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till amystats webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.