OmdömesStalle

  Recensioner Allyouplay

  Intresset för spel växer och växer för varje dag som går, runt om i hela världen. Och nu pratar vi inte om sociala brädspel, utan spel man spelar på sin Xbox, PC eller Playstation och pratar med personer från hela världen. Fenomenet har blivit så pass stort att så gott som alla känner till olika spel och det ordnas till och med tävlingar världen runt inom e-sport, eftersom det är så stort intresse bland både unga som äldre. För ett tiotal år sedan om man var sugen på att köpa ett nytt spel var man antingen tvungen att gå till någon fysisk affär och köpa det, eller beställa det via någon hemsida och sedan vänta upp till en vecka på att få prova sitt nya spel. Nuförtiden behöver man inte göra så längre, nu behöver man bara gå in på någon hemsida som säljer virtuella spelnycklar och sedan bara ladda ner spelet till sin dator. Det finns många olika internationella hemsidor som säljer spel, och en av dem är Allyouplay.

  Information om företaget Allyouplay

  Företaget är grundat och har fortfarande sitt säte i Nederländerna. Allyouplay har satsat på att direkt vara i kontakt med utgivarna av de olika spelen och därför köper man spelen i princip direkt från utgivaren, utan några onödiga mellanhänder. Allyouplay säljer endast digitala nycklar till olika spel, och de försöker även så att kunder från alla länder i världen ska kunna köpa spel av dem. Allyouplay är med på nästan alla sociala medier som tex Facebook och Instagram.

  Speltips.

  Vad kan man bli erbjuden hos Allyouplay?

  På hemsidan kan man bläddra bland olika genrer på spel som tex sport, strategi, äventyr mm. De har även en kategori med namnet ”vinter erbjudanden” där kan man kolla in vilka spel som är på rabatt under den årstiden. Det finns även en kategori med spel som alla är under 5€ samt en kategori där alla de nya spelen är listade. När man har hittat ett spel på hemsidan som man är intresserad av att köpa kan man välj mellan att betala det med Paypal, kortbetalning eller Trustee. Efter det är det ingen väntetid på spelet utan får tillgång till att ladda ner det genast.

  Hur kan man kontakta Allyouplay vid behov?

  Inne på företagets hemsida finns det olika flikar med information och villkor så om man undrar över något kan man gå in där och läsa. Om det skulle vara så att man inte hittar svaret på sin fråga eller om man av nån orsak ändå vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antigen via e-post (support@allyouplay.com), eller via ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Om man har köpt ett spel på hemsidan och sedan ångrar sig kan man be om att få en återbetalning på spelet, för att få en återbetalning ska man gå in på hemsidan och lämna information om varför man inte var nöjd och även lite personuppgifter.

  Har du köpt ett spel av Allyouplay någonsin? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension och berätta dina tankar och åsikter om företaget.

  Allyouplay
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Allyouplay

  Din recension

  FAQ

  Är Allyouplay ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Allyouplay. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Allyouplay?

  Allyouplay är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allyouplay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.