Alltrueist

Alla recensioner

Alltrueist

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Alltrueist

När det kommer till handväskor väljer vissa personer att köpa billiga väskor för att kunna ha en samling som består av flera olika färger, storlekar och modeller utan att behöva lägga en hel månadslön på en äkta väska, men givetvis finns de även de som har ett väldigt stort intresse av märkesväskor och nästan ser det som en investering ifall man kunde sälja den vidare vid ett senare tillfälle. Företaget Alltrueist har ett sortiment som till en stor del består av handväskor i olika modeller men i sortimentet har de även kläder och accessoarer både för kvinnor och män. 

Hur är kvaliteten på alla produkter som Alltrueist erbjuder? Har företaget valt att testa på djur eller inte och hur är det med storlekarna, kan man välja sin vanliga storlek eller inte? Du kan läsa recensioner här innan du gör en beställning hos något företaget.

Om Alltrueist
Under 2015 grundades Alltrueist men idéen till företaget föddes redan under 2011 då det var en person som kände att det hen var ute efter inte fanns någonstans. Företaget har tagit hjälp av olika typer av designers då de framställer sina produkter och vid tillverkningen använder de sig av eko-anpassade och hållbara material, alla produkter är till 100% veganska och har aldrig testats på djur och när det kommer till Alltrueist som en arbetsplats lägger de både tid och energi på att hålla den säker och göra så att alla ska känna sig som hemma. När det kommer till hållbarheten försöker företaget att alltid att undvika plast då de packar sina försändelser och de försöker alltid att välja den bästa rutten när det kommer till leveransen. 

Vad erbjuder Alltrueist
Handväskor, skor, bälten, parfym och så vidare är exempel på olika produktkategorier som finns inne på sajten men om kunden vet vad hen är ute efter kan även sökfunktionen direkt användas. Kunden kan välja i vilken valuta hen vill se alla priser och efter att en beställning gjorts kommer företaget att behandla och skicka iväg paketet inom 1 till 2 arbetsdagar. Eftersom Alltrueist har sitt lager och säte i USA kan det tillkomma skatteavgifter och tullavgifter på internationella beställningar och det kan de inte veta om på förhand. De slutgiltiga summan på beställningen kan ses innan den genomförs och medans paketet är påväg kommer kunden att kunna spåra det. Om en produkt inte skulle passa eller blivit fel finns chansen att göra en retur inom 30 dagar för att f pengarna tillbaka. Finns det frågor eller funderingar har Alltrueist en kundtjänst som kan nås via ett formulär som kan fyllas i. 

Omdömen och tankar om Alltrueist
Är du en person som varit kund hos Alltrueist? Kan du isåfall berätta om ditt paket hamnade i tullen, om du tyckte att det fanns ett brett utbud på storlekar och om du skulle tipsa om företaget till dina vänner och bekanta eller inte. Skriv en recension med dina egna ord där du berättar vad du vill om Alltrueist. 


Bra att rensa garderoben nu och då.