AlltiHemmet

Alla recensioner

AlltiHemmet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo GamesDeal
GamesDeal
0 recensioner

Med dagens online butiker medföljer en massa olika fördelar. En fördel är att man enkelt kan jämföra priser på ...

Logo Tidningsbutiken
Tidningsbutiken
0 recensioner

Sociala medier och internet överlag blir allt mer populärt för varje dag som går, eftersom man kan få precis allt gjort ...

Logo Conrad
Conrad
0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Tidnings Magasinet
Tidnings Magasinet
0 recensioner

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer &au...

AlltiHemmet

Ditt hem ska fungera som din oas. Där ska du känna dig bekväm, lugn och här ska du kunna hämta ny energi. Tänker du dock efter, hade inte ett vitt och tomt rum fått dig att känna så. För att verkligen känna dig bekväm, måste du inreda det på ett sätt som ger dig rätt känsla. Hemtrevligt är ett uttryck som beskriver just denna känsla. Vad som är hemtrevligt, bekvämt och vackert, beror helt på dina preferenser. Det ser annorlunda ut för var och en.

Har du precis flyttat in till ditt första boende eller känner att du behöver förbättra ditt nuvarande hem, kan du behöva lite hjälp på traven. Du kan exempelvis gå till olika möbel- och inredningsbutiker för att se vad som finns. Ett annat sätt är att ta hjälp av inredningsmagasin. Här kan du hitta massor av inspiration på olika typer av hem och rum. Du kan även läsa om vad professionella inredare säger om olika stilar, produkter och annat som du kanske inte hade tänkt på själv.

Alltihemmet är en av Sveriges största inredningsmagasin med just detta syfte - att inspirera dig. Innan du väljer att prenumera, rekommenderar vi dock att du läser andra abonnenters recensioner för att se om en prenumeration är värt det.

Om Alltihemmet
Allt i Hemmet är en tidning som ges ut av Bonnier och började ges ut redan 1956. Sedan dess har tidningen lagts ned och blivit ersatt flera gånger. 1983 slutade man ge ut Allt i Hemmet och gav ut Bo Bra istället. Några år senare startades Allt i Hemmet upp igen för att bli ihopslagen med tidningen Sköna Hem. Sedan 1999 har Allt i Hemmet getts ut som vanligt är nu upp i över 100 000 upplagor.

Vad erbjuder Alltihemmet?
Allt i Hemmet erbjuder sina prenumeranter en tidning om allt som har med inredning att göra. Här hittar man bilder av stylade rum för inspiration till sitt eget hem, tips om olika möbler, DIY-projekt och annat som hjälper dig fixa och dona i ditt hem.

Allt i Hemmet är en specialtidning som kommer ut varje månad. Du kan prenumerera på tidningen och få den direkt i brevlådan. Du kan välja att köpa fyra nummer till ett specialpris. Sedan har du en tillsvidareprenumeration som du kan säga upp närsomhelst. Vill du inte ha den fysiska tidningen, kan du välja att få den digitalt via appen ARCY. Där får du testa appen i 30 dagar och sedan betala månadsvis. Även den prenumeration kan sägas upp närsomhelst och du får tillgång till över 70 magasin direkt från din mobil eller surfplatta.

Kontakta Alltihemmet
Har du frågor om tidningen eller hur prenumerationen fungerar, kan du alltid ringa kundservice på 08-454 95 22. Har du redan en prenumeration, men vill säga upp den eller ändra den kan du även ta kontakt med kundservice via “Mina sidor”.

Recensera Alltihemmet
Vad tycker du om Allt i Hemmet? Är tidningen inspirerande baserat på din erfarenhet? Saknar den något? Din åsikt är viktig för andra! Skriv en recension om din upplevelse och hjälp andra välja rätt.