Allike

Alla recensioner

Allike

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Allike

På markanden finns det hur många butiker som helst som erbjuder sina kunder kläder och accessoarer. Detta innebär att oberoende vilken stil man har så kommer det att finnas något för alla. Eftersom det finns så många alternativ att välja mellan, kan det även bli en sorts stress eftersom man helt enkelt inte vet var man ska handla när det väl kommer till kritan. Oberoende vilken butik man bestämmer sig för så vill man få en positiv upplevelse och genom att börja med att läsa recensioner kan man öka sina chanser att faktiskt bli nöjd. Recensioner kan läsas och skrivas här inne på OmdömesStälle och i detta fallet finns det skriva erfarenheter av klädföretaget Allike. 

Mer om Allike
Företaget grundades och lanserades i Tyskland men företagsnamnet är dock ett danskt ord. De som grundade företaget valde ett danskt ord eftersom platsen där företaget lanserades förr i tiden hörde till Danmark. Förutom att företaget erbjuder sina produkter online via sin nätbutik, har de även en fysisk butik som ligger i Tyskland. Allike erbjuder kläder och accessoarer både för kvinnor och män och de levererar sina produkter till länder runt om i världen. Då företaget väljer vilka produkter de ska erbjuda sina kunder vill de i sitt sortiment både har produkter som kan användas till vardags men även till andra situationer. 

Ett nyhetsbrev har företaget valt att erbjuda sina kunder och de som väljer att prenumerera på det kommer att få information om kommande kampanjer och erbjudanden. 

Det som Allike erbjuder
Produkterna är i nätbutiken indelade i olika kategorier men det finns även en sökfunktion som kan söka bland alla produkter. I nätbutiken finns en flik med namnet ”coming soon” och där kommer kunderna att ha möjligheten att se vilka produkter som snart kommer att läggas till i sortimentet. Kunden kan lägga till helt valfria produkter i den virtuella kundkorgen och sedan kan hen betala för sitt inköp via internetbanken, med bank- eller kreditkort eller via PayPal, i vissa länder finns det även flera betalningsmetoder. Efter att beställningen gått igenom kommer kunden att automatiskt få ett mejl och efter det kommer efter det kommer paketet att lämna lagret inom 24 timmar i de allra flesta fall. Oberoende hur stor eller liten en beställning en kund utanför Tyskland väljer att göra kommer det att läggas till en fraktavgift och för kunder inom EU är den avgiften 9,95€. Det finns möjlighet att göra en retur inom 14 dagar efter att paketet mottagits och för att göra det ska kundtjänsten kontaktas via telefon eller e-post. 

Erfarenhet av Allike
Har du valt att förnya din garderob med kläder från detta företaget? Om du har det, tycker du att storlekarna var bra? Berätta gärna hur kvaliteten på produkter är och om du tror att du kommer att vända dig till dem igen eller inte. Det är helt gratis att läsa och skriva recensioner hos oss. 


Tio modetips för män.