Alleyoop

Alla recensioner

Alleyoop

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Alleyoop

Skönhetsprodukter har funnits väldigt länge redan och kommer inte att försvinna, utan för varje dag som går blir de mer och mer populära. Många influencers lever på att prova nya produkter och sedan presenter dem på sina kanaler, men många privatpersoner har även ett stort intresse av att prova smink- och skönhetsprodukter och hitta nya favoriter bland alla olika märken. Alleyoop är ett företag som valt att ta fram och sälja skönhetsprodukter som inte testas på djur samt att de inte heller innehåller några parabener. 

Jag vet att det där ute finns flera företag som säljer veganska produkter, varför ska jag vända mig till Alleyoop? Är det möjligt att göra returer och jag skulle gärna vilja höra hur andra personer har reagerat på produkterna. Du kan läsa erfarenheter om Alleyoop och andra företag här inne på OmdömesStälle

Mer om Alleyoop
Alleyoop är ett företag som har valt att ta fram produkter på skönhetsmarknaden som är smidiga att använda utan att det krävs en 20-stegs process, samt att en produkt kan ha flera användningsområden. Produkterna som företaget säljer i sin nätbutik är som sagt veganska och fria från parabener, men de är även latexfria, aluminium fria och ftalatfria. Då Alleyoop framställer sina produkter använder de sig mycket av återvunnet material, och de använder även mindre packningsmaterial när leveranser ska ske med planetens hållbarheten i åtanke. 

Det som erbjuds hos Alleyoop
Produkter för läpparna, borstar, puder, ansiktsskärm osv. är olika typer av produkter som finns i sortimentet inne på Alleyoop. Företaget levererar sina produkter till alla delstater inom USA och även till länder runt om i världen men för att få en produkt levererad till ett annat land än USA ska kunderna i första hand vara i kontakt med kundtjänsten. Om en kund väljer att göra en beställning på $40 eller mer behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en avgift på $5.95 på beställningen. Inom 1-2 arbetsdagar efter att företaget tagit emot kundens beställning kommer de att skicka iväg beställningen och efter det kan kunden räkna med en leveranstid på några arbetsdagar. Möjligheten för snabb leverans finns även för en extra kostnad. När en kund ska betala för sin beställning kan hen betala direk med bank- eller kreditkort, via internetbanken, via PayPal, Amazon Pay eller med presentkort. Kunden har 30 dagar på sig att göra en retur räknat från den dagen då beställningen gjordes, returer kan göras kostnadsfritt och det tar mellan 7-10 dagar för återbetalningen att gå igenom. Kundtjänsten hos Alleyoop kan kontaktas via mejl. 

Tankar och åsikter om Alleyoop
Har du varit kund hos detta företag? Om svaret är “ja”, kan inte du då lägga några minuter på att skriva en recension som du lämnar här inne hos oss. Recensioner kan skrivas och läsas helt gratis inne hos och när du skriver din recension ska du komma ihåg att vara ärlig och oberoende. 


Tips till personer som nyligen börjat sminka sig.