Allbirds

Alla recensioner

Allbirds

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn

Goalinn

1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline

Dackonline

4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

Allbirds

Om man tränar och har en aktiv livsstil så krävs det givetvis bra kläder som håller både vind och vatten men något som kanske är ännu viktigare är ett par riktigt bra skor. Där ute finns det många olika märken och företag och har tagit fram skor som är gjorda för olika ändamål. Vårt jobb här på OmdömesStälle är att samla recensioner om alla dessa olika företag, och i detta fallet har det med Allbirds att göra. 

Är skorna som Allbirds säljer bra att löpa med, eller är de gjorda mer för vardagsanvändning? Hur lång är garantin på att dessa skor kommer att hålla, och hur vattentåliga är de egentligen? Personer som redan har erfarenhet av företaget har här inne hos oss lämnat recensioner om dem. 

Mer om Allbirds
Tim Brown är en person som är både född och uppvuxen på Nya Zealand och han är personen som tillsammans med Joey Zwillinger valde att skapa detta företag som erbjuder sina kunder skor. Allbirds erbjuder skor både till kvinnor och män och något som kännetecknar deras produkter är att de är simpla när det kommer till designen eftersom det anses mer praktiskt, men de är även gjorda av återvunna material samt att de ska vara bekväma. När Allbirds tillverkar sina produkter använder de sig bland annat av dessa återvunna material: plastflaskor och återvunnet paff, ull från får samt trä och socker. Allbirds har tagit fram tre olika typer av sneakers och det är: skor som håller vatten, skor som är gjorda för löpning och skor som kan användas till vardags. 

Det som Allbirds erbjuder
Efter att kundens lagt till valfri produkter i kundkorgen och fyllt i all information som har med betalningen och leverans att göra så kommer det att ta mellan 2-7 arbetsdagar för kunder som befinner sig inom Europa att få sitt paket. Om en kund väljer att handla för 50 € eller mer behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall kommer det att läggas till en avgift som kan ses innan beställningen genomförs. DHL, GLS och DPD är de olika företag som levererar kundernas paket och kunderna har möjligheten att betala 10 € extra för att få sitt paket levererat inom 1-2 arbetsdagar efter att beställningen registrerats. Inom 30 dagar efter att kunden tagit emot sitt paket finns ännu möjligheten att lämna tillbaka någon produkt och antingen bli återbetald eller byta ut en vara mot en annan. För att göra en retur eller om det finns några frågor eller funderingar ska kundtjänsten hos Allbirds kontaktas och det kan göras via telefon eller mejl. 

Åsikter om Allbirds
Brukar du ha ett par skor från Allbirds på dina fötter under dagen? Om du brukar det, är du då nöjd över dem? Var storlekarna som du hade tänkt dig, och tycker du att du fick hem det du betalade för? Skulle du rekommendera dem till dina vänner och bekanta, varför/varför inte? Var oberoende i din recension eftersom det är den typen av recensioner vi valt att samla här. 


Tips om man vill börja löpträna.