Så fixar du ett snyggt alla hjärtans dag-kort 

Så fixar du ett snyggt alla hjärtans dag-kort 
Nätbutiker

Gläd din vän eller partner genom att göra ett eget personligt alla hjärtans dag-kort som de kommer att minnas länge. Här är de bästa tipsen för att göra ett vackert alla hjärtans dag-kort som en fin present.

Alla hjärtans dag firas den 14 februari, och det är et bra tillfälle att lägga tid på de du tycker om. Personliga Alla hjärtans dag-kort är ett underbart sätt att visa hur viktig vänskapen eller kärleken är. Naturligtvis kan du köpa ett färdigt kort från butiken som önskar en glad alla hjärtans dag, men vill du göra något speciellt, så kan du göra ditt kort på egen hand. Med följande tips från oss är du säker på att lyckas och gör ditt kort personligt och minnesvärt!

Idéer för olika alla hjärtans dag-kort

Alla hjärtans dag är den bästa tiden på året att minnas en speciell vän på ett speciellt sätt. Är din vän miljöintresserad och anser att återbruk är viktigt? Gör då ett alla hjärtans dag-kort av återvunnet materialet som finns hemma. Du kan använda återvunnen kartong, gamla presentpapper, pärlor eller knappar eller vad som helst du hittar hemma. Dekorera kortet genom att till exempel limma vitt spetsband runt det. Ovanpå kuvertet kan du sätta ett rött satinband och göra en rosett.

Du kan göra kortet ännu mer speciellt genom att skriva en egentillverkad dikt på det. Om du inte hittar någon bra dikt, berätta någon minnesvärd historia från er gemensamma historia, och ännu bättre; bifoga ett foto relaterad till händelsen på kortet.

Vad krävs för att göra ett alla hjärtans dag-kort? Här är en kort lista för att få dig att börja fundera lite. Naturligtvis kanske du inte behöver alla tillbehör som listas här, men om du inte har hittat en lämplig idé för ditt alla hjärtans dag-kort än, så kan det här hjälpa dig att komma igång:

• Pennor
• Glitter
• Sax
• Kartong (rosa, röd, vit eller någon annan färg)
• Lim
• Tejp
• Spetsband
• Bilder på dig och mottagaren

Det finns även färdiga set i olika hantverksbutiker, där du kan hitta tillbehör för att göra olika kort. Om du redan har några tillbehör hemma, kan du enkelt kolla onlinebutikerna där du kan hitta andra saker som du behöver.

Att skapa ett fint Alla hjärtans dag-kort

Undrar du hur du kan överraska din älskade på alla hjärtans dag utan en större budget? Besök en bokhandel för att köpa papper och gör ett romantiskt kort. Köp till exempel rosa kartong för att klippa och vika till ett dubbelsidigt kort. Klipp ett stort hjärta på framsidan, med ett "fönster" som visar en bild på andra sidan av kortet. Klipp små cirkulära hål på varje sida av kortet på höger sida, och trä ett spetsband för att knyta en rosett på kortet. Du kan också sätta spetsband runt hjärtat på förstasidan för att ge kortet en vacker, enhetlig och romantisk look.

En underbar idé är att skriva olika adjektiv eller andra saker som beskriver din vän eller älskling. Till exempel kan det vara:

Positiv

Vacker

Godhjärtad

Humoristisk

En speciell Alla hjärtans dag hälsning

För att göra ditt alla hjärtans dag dekoration ännu mer speciellt, göm en present i kortet. Skriv en novell eller dikt som i slutet till exempel bjuder in din vän till spa med dig eller på bio. Du kan också använda en ficka för att gömma biljetter till ett evenemang, eller ett presentkort till en skönhetssalong.

En passande present till ett kort är också att göra ett eget presentkort med till exempel; "Med det här presentkortet kommer du att kunna lösa in en massage vid en valfri tidpunkt" eller "Med det här presentkortet kommer du att lösa in en restaurangmiddag på en valfri restaurang". Om det är svårt att välja en present till den du älskar, kan du till exempel skriva på presentkortet, "Med det här presentkortet får du väskan du behöver." eller vad du nu tror att din älskade kommer att tycka om. Då kan du vara säker på att ge henne en härlig Alla hjärtans dag-present och samtidigt en underbar överraskning.

Vilken typ av alla hjärtans dag-present kan passa en vän eller älskad?

Alla hjärtans dag dekoration som gemensamt pyssel

Ett alla hjärtans dag-pyssel är också ett bra tillfälle att umgås med flera av dina vänner innan själva alla hjärtans dag. Har ni till exempel en gemensam vän med lite tuffare tider bakom sig, och ni vill göra honom eller henne glad? Du kan samla en grupp gemensamma minnen från er vänskap, och till och med göra ett stort kort med olika foton och texter som du kan rama in.

Om du letar efter idéer för att göra ett lite mer krävande alla hjärtans dag-kort, besök de olika nätbutikerna inom kategorin kontors-, hobby- och festartiklar. Du hittar saker som du kan behöva, och samtidigt få tips på olika pyssel.

Mer Nätbutiker