OmdömesStalle

  Recensioner Alibaba

  Nuförtiden kan man hitta precis allting på internet. Det har ingen skillnad om det handlar om mat, prylar och inredning, elektronik eller kläder. Det är smidigt att handla online och via nätbutiker eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik och utbudet brukar även vara mycket större online, eftersom det finns så många olika butiker. En fördel även med att handla online är att man kan handla dygnet runt och man behöver inte anpassa sig till några öppettider. Det finns många nätbutiker som har valt att rikta in sig på en specifik produkttyp, medans andra nätbutiker säljer så gott som alla produkter som man kan tänka sig. Alibaba är en e-handelsbutik med ett sortiment bestående av smycken, skönhetsprodukter, elektronik, heminredning mm.

  Hur fungerar leveranserna hos Alibaba, och kommer paketet verkligen att komma fram eller inte? Hur ska man göra om man vill göra en retur eller en reklamation? Hur kan man hitta kontaktuppgifter till företaget om man har några frågor? Detta är alla frågor som är väldigt svåra att veta svaret på innan man har handlat hos företaget i fråga. Men en sak man kan göra är att läsa andra personers erfarenheter i form av recensioner för att se vad de tyckte.

  Mer info om företaget Alibaba

  Alibaba grundades och lanserades under 1999 och de säljer produkter via sin hemsida, men privatpersoner har även möjligheten att sälja egna produkter via hemsidan Alibaba. Inne på företagets hemsida finns det mer än 40 olika kategorier och de är verksamma i 190 olika länder. Alibaba har även lanserat en applikation som kan laddas ner via antingen App Store eller Google Play. Alibaba driver inte någon fysisk butik utan är verksamma på marknaden via sin hemsida.

  Plantera julros

  Vad erbjuder Alibaba sina kunder?

  Inne på företagets nätbutik har kunderna möjligheten att använda sig av sökfunktionen som finns för att söka bland alla produkter i sortimentet, även olika produktkategorier med underkategorier finns i nätbutiken. Kunderna kan välja vart de vill ha leveransen, de kan välja i vilket språk de använder hemsidan och även i vilken valuta de vill se priserna. Leveranstiderna och priserna varierar beroende på vart kunden vill ha sitt paket levererat, samt att det varierar beroende på vart paketet ursprungligen skickas ifrån. Inne på företagets hemsida kan kunderna jämföra olika priser och andra kostnader.

  Hur kan kunderna kontakta Alibaba?

  Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, så om man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in där och läsa. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon, genom att skicka e-post till dem eller genom att fylla i ett kontaktformulär.

  Har du varit kund hos Alibaba? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Tips om man vill bli bättre på att sälja saker.

  Alibaba
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Alibaba

  Din recension

  FAQ

  Är Alibaba ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Alibaba. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Alibaba?

  Alibaba är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Barn & Baby, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alibaba gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.