Alex and Alexa

Alla recensioner

Alex and Alexa

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Estore

Estore

5 recensioner

Ni vet säkert att det finns butiker som verkligen säljer allt, det har igen skillnad om det handlar om elektronik, träningstillbeh&o...

Logo PatPat

PatPat

2 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Club Creo

Club Creo

1 recensioner

Att pyssla och att skapa egna saker är något som väldigt många tycker om att göra, oberoende vilken ålder man &aum...

Alex and Alexa

Som alla vuxna människor behöver även barnen kläder givetvis, men vart ska man vända sig då man ska köpa kläder till sitt barn? När man köper produkter till sitt barn, oberoende om det handlar om kläder eller prylar så tänker man främst på att barnet verkligen ska vara säkert. Man vill inte köpa plagg där små saker kan lossna som sedan kan vara en hälsofara för barnet. Det finns så pass många butiker där ute som säljer barnkläder så det kan vara svårt att veta var man ska börja, Alex and Alexa är en av dem alla. 

Hurudana storlekar har Alex and Alexa på sina produkter? Kommer man kunna lämna tillbaka en produkt smidigt och levererar de sina produkter till Sverige eller inte? Du hr alltid möjligheten att här hos oss på OmdömesStälle läsa recensioner innan du gör en beställning hos något företag

Mer information om Alex and Alexa
Under 2007 valde en man och en hustru (Alex och Alexa) att ta fram företaget Alex and Alexa eftersom de redan då strävade efter att erbjuda det bästa märket möjligt för barn. Företaget har sedan starten i London där det ännu ligger i dag, men trots det är de ett globalt företag där kunder från hela världen har möjligheten att handla. Alex and Alexa har valt att i sitt sortiment ha vanliga produkter för barn som många föräldrar har nytta av men de har även valt att erbjuda lyxigare barnkläder från olika varumärken såsom: Gucci, Burberry, Chloé med mera. 

Vad erbjuder Alex and Alexa? 
Kläderna och produkterna i nätbutiken indelade i olika kategorier beroende på ändamål och som sagt finns det även en flik där alla märkesprodukter blivit samlade. Efter att en kund hittat de produkter som hen önskar att köpa är det möjligt att betala för inköpet direkt med kort, via PayPal samt att det går via Klarna på både faktura och delbetalning. Om en kund väljer att göra en beställning på 250€ eller mer kommer företaget att bjuda på avgiften på frakten, annars är kunden tvungen att betala 20€. Alex and Alexa behandlar alla inkomna beställningar som möjligt och detta betyder att kunder som befinner sig i till exempel Sverige kan räkna med en leveranstid på 3-5 arbetsdagar med UPS Express. Om en kund inte känner sig nöjd eller av någon anledning vill lämna tillbaka en produkt kan det göras inom 30 dagar förutsatt att produkterna är oanvända och har alla lappar kvar; svenska kunder kan göra returer kostnadsfritt. Om det finns några frågor har Alex and Alexa en kundtjänst som kan nås via telefon eller via ett kontaktformulär. 

Åsikter och erfarenheter av Alex and Alexa
Har du handlat produkter från detta företaget? Om du har det, varför då inte lägga endast några minuter på att skriva en ärlig och oberoende recension som du lämnar här inne hos oss. I din recension kan du berätta om produkterna var kvalitativa och om du kommer handla hos dem igen eller inte. 


Inköp inför bebis.