Albatross

Alla recensioner

Albatross

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Albatross

Vi har bara en planet och vi måste alla samarbete för att faktiskt ta hand om våran planet eftersom den sist och slutligen inte kommer att klara av allting som vi gör mot den. Visst kan inte endast en person göra så att hela planeten räddas och blir till en bättre plats men om vi alla väljer att göra något lite kommer det att märkas stor skillnad. Man kan till exempel se till att aldrig slänga skräp i naturen, men ser till att sortera, äta mindre kött och om man har tillgång kan man även köpa en elbil. Företaget Albatross har själva ett stort intresse av hållbarhet och har av den orsaken valt att erbjuda mer hållbara produkter. 

Kan jag vara säker på att produkterna från Albatross är gjorda av bra kvalitet? Finns det något jag borde veta om innan jag lägger min beställning och kommer produkterna att hamna i tullen eller inte? Läs recensionerhos oss innan du lägger din beställning. 

Om Albatross
Albatross har funnits verksamma på marknaden under några års tid och deras främsta produkt som de har valt att erbjuda sedan starten är rakhyvlar och raktillbehör som är mer hållbara, eftersom så många där ute väljer att använda engångs hyvlar och liknande produkter. Produkterna som företaget säljer kan köpas direkt via deras nätbutik och de har en specifik hemsida för de kunder som finns i Europa. 

Ett nyhetsbrev finns hos Albatross som kunderna kan prenumerera på för att få information om både kampanjer och erbjudanden, men även tips och idéer på hur man kan leva mer hållbart. 

Vad erbjuder Albatross?
Rakhyvlarna och tillbehören som företaget erbjuder kan användas av både kvinnor och män och även priserna är lika eftersom kvinnor i vanliga fall lägger mer pengar på raktillbehör än vad män gör. Om en kund inom EU väljer att göra en beställning på åtminstone 65 € kommer företaget att bjuda på frakten, annars får kunden betala en fast avgift på 5,99 €. Det är även möjligt för internationella kunder att göra en beställning men de kommer alltid att behöva betala en avgift på 15,99 € för frakten. Alla paketering som sker hos Albatross är helt plastfri och efter att en beställning skickats iväg kan kunden räkna med en leveranstid på upp till 5 arbetsdagar. Eftersom rakhyvlar är en intim produkt som hela tiden måste vara ren och utan bakterier går det inte att göra en retur efter att kunden fått hem sin produkt. Skulle det dock vara något fel med själva produkten kan företaget nås via e-post där det även går att ställa andra frågor. 

Åsikter och tankar om Albatross
Om du har varit kund hos företaget, skulle du då kunna säga att rakhyvlarna är bra och kvalitativa, håller de den standard som du hade räknat med dig och skulle du tipsa alla där ute att köpa en hyvel från Albatross eller inte? Skriv en recension där du besvarar dessa frågor


Så här ska du göra då du rakar dig.