OmdömesStalle

  Recensioner Åhlens

  Varuhuset som erbjuder en mix av prisvärda produkter på ett inspirerande sätt – Recension om Åhléns.

  Om Åhléns

  Är ett av Sveriges starkaste varumärke och har idag 61 varuhus i Sverige och även en nätbutik. Företaget grundades 1899 och det är ett familjeföretag. Det erbjuds en mix av prisvärda produkter på ett enkelt lättillgängligt och inspirerande sätt. På Åhléns jobbar det 3000 skickliga medarbetare som tar emot cirka 80 miljarder besökare varje år. Företaget omsätter 4,8 miljarder kronor. Åhléns är ett varuhus för alla, det finns runt om i hela Sverige med sitt stora sortiment. Företaget är nyfikna på kundernas liv, och de försöker vara öppna och föra dialog med sina kunder, så vinner man kundernas förtroende tror de på Åhléns. Tack vare att Åhléns är Sveriges ledande varuhuskedja har de möjligheten att påverka och göra skillnad, hållbarhets tanken finns alltid i baktanke hos detta företag. Den hållbara delen av sortimentet hos förteget växer hela tiden, vilket visar tydligt att arbetet går åt rätt håll. Hela sortimentet siktar mot att bli mer hållbart och de är redan en god bit på vägen, bra val är en egen guide till produkter som Åhléns har för att ta extra hänsyn till människor och miljön.

  Vad erbjuder Åhléns?

  Handlar du via företaget gäller det ett öppet köp i upp till 60 dagar, det är både fri frakt och retur till ditt varuhus och vill du bli medlem hos dem får du ännu mer. Via nätbutiken kan du enkelt hitta varuhus som finns runt om i Sverige ifall du heller går in i en fysisk butik, du kan också logga in på ditt konto, favorisera produkter du tycker extra mycket om eller börja shoppa direkt via nätbutiken. Du kan enkelt och snabbt navigera genom de olika kategorierna på hemsidan, det finns allt från skönhet till hem och inredning, du kan också filtrera och endast se de produkterna som det är rea på.

  Vill du bli medlem hos Åhléns kan du enkelt bli det via hemsidan utan någon extra kostnad. Som medlem får du bonus på precis allt du handlar via dem, och även generösa rabatter och personliga erbjudanden. Ju högre medlemsnivå du har desto fler fördelar tillkommer det för dig. Du kan se hur mycket bonusar du har via fliken ”mina sidor” eftersom medlemskapet fungerar digitalt. Det lönar sig att vara medlem hos denna butikskedja, medlemskapet är uppdelat i 3 nivåer, ju mer poäng du skaffar desto högre medlemskap får du. På hemsidan kan du även enkelt köpa ett Åhléns presentkort till någon eller så kan du kolla saldot på ditt eget presentkort. Är du intresserad kan du också fylla i din e-post på Åhléns hemsida för att få nyhetsbrevet direkt till din inbox.

  Reklamationshantering hos Åhléns

  Har du några frågor kan du alltid kontakta företaget på kundservicen eller svänga in förbi någon av de många varuhus som finns runt om i Sverige. Är du missnöjd över någon vara ska du fara in till ett varuhus så att kundservicen ska kunna göra en reklamationsbedömning.

  Åhléns fantast?

  Skriv då gärna och berätta varför just du tycker butikskedjan är så bra.

  Reklamfilm gällande Åhléns skönhetsavdelning.

  Åhlens
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Åhlens

  Din recension