Agas

Alla recensioner

Agas

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Agas

Många känner ju verkligen att de varje dag vill dofta gott, ha kläder på sig som de trivs i och även kanske lägga lite extra tid på olika skönhetsprodukter för att känna sig extra fräscha. Varje dag vill man trivas med hur man ser ut oberoende om man endast är hemma hela dagen eller om man ska på jobb eller till skolan. Eftersom det har blivit ganska pop under de senaste årtiondena med olika skönhetsprodukter som kanske smink och parfymer så finns det även väldigt många olika företag där ute som erbjuder just denna typen av produkter. Vissa kanske känner att de inte känns säkert att handla online men eftersom e-handeln under den senaste tiden blivit så pass stor så är det nästan lika säkert som att handla i en fysisk butik. Parfymer, kosmetika, kläder och skor är något som nätbutiken Agas erbjuder sina kunder.

Här inne på OmdömesStälle har du möjligheten att läsa och skriva recensioner helt utan någon kostnad. I detta fallet kan du tex få reda på hur bra kvaliteten på produkterna hos Agas egentligen är. Om det är säkert att handla hos dem och om man kan beställa hos dem från andra delar av världen också. 

Mer info om Agas 
Agas är en nätbutik som har ett produktsortiment beståendes av bland annat: accessoarer väskor, skor, underkläder mm. Inne i nätbutiken är det möjligt att se vilka produkter som är helt nya för sortimentet, men även vilka produkter som nyligen har kommit in i butiken till försäljning. Agas ha kontor i tre olika länder vilka är Sverige, Storbritannien och Polen och erbjuder sina produkter till kunder i länder runt om i världen. 

Vad erbjuder Agas
Inköp kan göras i Agast nätbutik på samma sätt som det kan göras hos vilken nätbutik som helst där valfria produkter läggs till i den virtuella korgen och sedan genomförs beställningen genom att kunden lägger till info om betalning och leverans. Agas erbjuder även en tjänst inne på hemsidan där kunder har möjligheten att jämföra en produkt med en annan för att kunna se storlekar, priser, material och så vidare. Klarna har hand om betalningarna som sker och detta innebär att kunderna har möjligheten att betala direkt antingen med kort eller via internetbanken, eller så finns möjligheten att betala på faktura eller via delbetalning. Agas har en kundtjänst som kan nås antingen via e-post eller direkt via telefon och skulle det finnas behovet av att lämna in antingen en retur eller en reklamation så görs det smidigast genom att först vara i kontakt med kundtjänsten. 

Åsikter och synpunkter angående Agas
Är det möjligtvis så att du vid något tillfälle har varit kund hos företaget Agas? Berätta då gärna om du tyckte att produkterna var vad du hade förväntat dig då de kom hem, om du skulle säga att kvaliteten på produkterna verkligen är bra och berätta även om du tycker att det finns något som företaget kunde förbättra. 

Du kan även läsa recensioner om företag som säljer andra produkter som kanske saker till djur, hushållsprodukter och många fler. 


Tips på olika skönhetsprodukter.