Aeyde

Alla recensioner

Aeyde

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld
Hallbergs Guld
1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Aeyde

Om du vill pigga upp en outfit, vad brukar du då lägga till för detaljer? Brukar du kanske köpa och använda ett par riktigt balla skor som sticker ut, eller vill du kanske ha smycken som både glitter och glimmrar i olika nyanser? När det kommer till att piffa upp en outfit finns det flera saker man kan ta sig till, som till exempel skor och smycken. Om man är ute efter dessa typer av produkter, vart ska man vända sig då? Ska man åka in till närmaste stad och se hur utbudet ser ut, eller ska man välja mellan alla miljontals nätbutiker som finns? Man kan välja precis själv hur man gör men lönar sig alltid att börja med att först läsa recensioner. 

Recensioner kan både läsas och skrivas helt kostnadsfritt här inne hos oss på OmdömesStälle och i detta fallet finns det recensioner om företaget Aeyde som både säljer skor och accessoarer

Mer om Aeyde
Företaget grundades under 2015 i Berlin och har sedan starten erbjudit sina kunder skor och accessoarer. Då företaget tar fram sina produkter vill de att de givetvis ska se bra ut men de lägger även mycket tid på att ta fram produkter gjorda av bra kvalitet. Företaget driver idag inte några egna fysiska butiker utan deras produkter kan köpas direkt hos andra återförsäljare eller via deras hemsida, dock levererar de sina produkter till kunder i hela världen. Aeyde säljer kläder främst för kvinnor dock har en stor del av deras sortiment en unisex stil. 

Det som erbjuds hos Aeyde
Efter att en kund bestämt sig för vad hen vill köpa, lagt alla produkter i kundkorgen och även betalat för sin beställning kommer hen att automatiskt få ett mejl att beställningen gott igenom. Företaget kommer efter det att så snabbt som möjligt hantera beställningen och kunder som befinner sig inom EU kan räkna med en leveranstid på mellan 2-4 dagar. Kunder inom EU behöver inte betala någon fraktavgift alls. Inne i nätbutiken finns en storleksguide på vad kunden kan tänka på innan hen gör sin beställning men om kunden ändå upptäcker att det blivit fel storlek är det möjligt att lämna tillbaka en produkt inom 30 dagar efter att kunden tagit emot paketet. Kunder inom EU behöver inte betala någon fraktkostnad alls och efter att returen blivit godkänd kommer kunden att bli återbetalad inom 2-3 arbetsdagar. Aeyde har en kundtjänst som kan nås på tre olika sätt om det skulle uppstå några oklarheter, det är antingen: på telefon, e-post eller live chatt. 

Åsikter och erfarenheter om Aeyde
Har du vid något tillfälle valt att handla hos detta företaget? Om du har det, kan inte du då vara så snäll och skriva en recension som du lämnar här hos oss på OmdömesStälle. Du kan i din recension använda dina egna ord och berätta det som du tycker att är relevant för företaget och deras produkter. 


Hur man även kan göra egna smycken.