AdidasCases

Alla recensioner

AdidasCases

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 recensioner

Fotboll är en sport som väldigt många är intresserade av, vissa gillar att spela med sina vänner på fritiden medans...

Logo Dackonline
Dackonline
4 recensioner

Dackonline.se är företaget som är Europas största onlinebutik när det kommer till billiga vinterdäck, sommardäck...

AdidasCases

Ett av de kanske mest välkända träningsmärkena världen över är Adidas. Hos dem går det att köpa allt från bekväma sneakers till fuktabsorberande träningsplagg som håller kroppen torr under intensiva gympass. Här hos oss på Omdömesställe kan du läsa andras omdömen och recensioner om märket och deras service. Passa på att få tips om deras produkter och information om deras service innan du gör en beställning i webshoppen.

Adidas - världsledande inom träning
Om det är någonting Adidas är så är det experter på fysisk aktivitet. Företaget tillverkar och säljer träningskläder, skor och andra tillbehör som ska underlätta för användaren att hålla koll på sin motion. Såväl på deras hemsida som i deras fysiska butiker finns alla deras kollektioner lätt tillgängliga att bekanta sig med. I dagsläget är det här ett företag som finns representerat världen över. Det är någonting de har lyckats med genom många års produktuveckling och utmanande av traditionella träningsplagg och träningsutrustning.

Produkter som Adidas tillhandahåller
Det här är ett företag som vill ta fram bekväma och stilrena plagg såväl till vardags och träningspasset. Bland deras mest kända kollektioner finns till exempel Originals, Gazelle och Superstar. De produkter som finns i kollektionen för Originals är sådana som följt med genom hela företagets historia. De klassiska tre ränderna återfinns på många av plaggen och det finns både mjuka träningsbyxor och snygga hoodies eller zip-tröjor som går att använda vilken vanlig dag som helst. 

Förutom kläder har Adidas gjort sig ett namn vad gäller skor. De allra flesta som ens är lite bekanta med märket känner med största sannolikhet till deras paradskor Stan Smith som finns för både herrar och damer. Som om inte det var nog är det här dessutom ett företag som vill uppmuntra alla till att röra på sig. Det gör de bland annat genom att de utvecklar olika appar där man bland annat kan följa sin egen löpträning, anta utmaningar eller skapa egna träningspass som ska göra det enklare att hålla igång träningen. På det sättet försöker företaget bidra till att fler sysslar med pulshöjande aktiviteter och därmed också minskar riskerna för sjukdomar.

Kundservice, returer och erbjudanden
På företagets hemsida går det att registrera sig för ett nyhetsbrev. I samband med att man gör det brukar man dessutom få en rabattkod som man kan använda på sitt allra första köp. När man har tagit emot sin leverans är det enkelt att göra en Adidas retur och antingen byta till en annan produkt eller också få pengarna tillbaka. Vid köp över en viss summa brukar Adidas fraktkostnad dessutom vara helt gratis. Det kan självklart variera, men på hemsidan framgår alltid tydligt vilken leveranskostnaden är innan man färdigställer sitt köp. 

Skulle det uppstå dispyter mellan Adidas och en kund strävar de alltid mot att kunna lösa konflikten direkt. De länkar också till Europeiska kommisionen för tvistlösning på sin hemsida, men framhäver att de tror på att försöka komma fram till en lösning direkt istället för att det ska bli en tvist.

Adidas recensioner
Är du nyfiken på att veta mer om Adidas och hur deras tidigare kunder har upplevt dem? Då är du på helt rätt plats. Hos oss hittar du recensioner om företaget och deras service. Har du själv en erfarenhet av företaget vill vi gärna höra om den så att vi kan uppdatera våra omdömen.