Acne Studios

Alla recensioner

Acne Studios

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Acne Studios

Vissa tycker att det är värt att köpa dyra märkesprodukter medans andra inte gör det. Många vill köpa produkter från dyra varumärken för att de kanske vill unna sig själv samt att vissa märkesprodukter ibland kan fungera som en investering eftersom de kanske kommer att stiga i pris så att man kommer kunna sälja dem för ett dyrare pris. Om man känner att man vill unna sig och köpa något dyrt kan det vara värt först läsa recensioner så att man inte kommer bli missnöjd efter att man spenderat tusentals kronor på något. Det är här vi på OmdömesStälle kommer in och i detta fallet har vi valt att samla recensioner om Acne Studios som erbjuder produkter både till kvinnor och män. 

Mer om Acne Studios
Företaget är grundat och lanserat i Stockholm i Sverige där huvudsätet än idag ligger. Jonny Johansson är personen bakom företaget och han valde att starta företaget och nätbutiken utgående från sina intressen vilka är: kultur, konst och arkitektur.  Då företaget tillverkar sina produkter använder de sig av olika material som är skräddarsydda och i dagsläget erbjuder de kläder, skor, accessoarer och denim till både kvinnor och män. Produkterna som företaget säljer kan köpas direkt via deras egen nätbutik, men det finns även fysiska butiker runt om i världen som säljer Acne Studios produkter. I deras egen nätbutik är produkterna indelade i kategorier beroende på typ av produkt men sökfunktion finns även. 

Det som erbjuds hos Acne Studios
Kunderna kan välja i vilken valuta de vill se priserna inne i nätbutiken men om de väljer att de ska köpa ett paket och leverera det till Sverige kommer priserna att vara skrivna i svenska kronor samt att de är inklusive moms. Efter att kundens bestämt sig för vad hen vill köpa kan hen betala för sitt inköp direkt med kort eller via internetbanken, men det är även möjligt att betala via PayPal. Kunder inom Sverige behöver inte betala någon fraktkostnad då de gör inköp hos Acne Studios och den normala leveranstiden är mellan 1 till 2 arbetsdagar eftersom det erbjuds express leverans på alla beställningar. Kunden har även möjligheten att hämta ut sitt paket i någon utav Acne Studios fysiska butiker. Kunderna har möjligheten att göra en retur inom 14 dagar räknat från dagen då paketet togs emot. För att en retur ska bli godkänd ska produkten vara i originalförpackningen, ha alla lappar kvar samt att de ska vara oanvända. De oftas ställda frågorna finns besvarade inne i nätbutiken men Acne Studios har även en kundtjänst som kan kontaktas via telefon, live chatt eller e-post. 

Åsikter om Acne Studios
Skulle du kunna säga att du har några erfarenheter av detta företag? Om du har det, kan inte du så skriva en egen recension om dem som du lämnar här inne hos oss. I din recension har du möjligheten att med dina egna ord berätta vad du tycker om företaget och deras produkter. Var ärlig och oberoende i din recension. 


Modetips.