Accessorize

Alla recensioner

Accessorize

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Accessorize

Man har en outfit uttänkt till middagen hos kompisarna men man skulle vilja lägga till något till outfiten för att den ska bli helt komplett, men vad? Smycken är en pryl som kan göra väldig mycket och nästan helt ändra känslan på en outfit, så vart ska man då vända sig om man är ute efter nya smycken? Ska man gå till den lokala juveleraren, eller kan man lite på att få hem bra smycken om man beställer online? Accessorize är ett företag som säljer smycken. Hur bra är kvaliteten på produkterna hos Accessorize? Kommer de att hålla färgen efter några veckors användning och är produkterna gjorda av äkta material eller inte? Detta är saker man inte kan veta på förhand, och just därför lönar det sig att läsa recensioner innan beställningar görs. 

Mer info om Accessorize
Företaget Accessorize valde att ta fram sin verksamhet eftersom de ville erbjuda alla kvinnor där ute möjlighet att uttrycka sig med smycken och accessoarer och därmed känna sig självsäkra alla dagar på året. Företaget har sedan 1984 erbjudit förmånliga smycken till kvinnor runt om i världen. Företaget kommer från London där deras fysiska butiker finns, men de driver även en online verksamhet. 

Förutom att Accessorize tillverkar och säljer produkter lägger det även mycket tanke på hållbarheten och saker för att rädda planeten men de skänker även pengar till olika välgörenhetsorganisationer som finns för utsatta kvinnor världen över. 

Det som företaget erbjuder
I sortimentet hos Accessorize finns inte endast smycken utan en del av utbudet består av handväskor och skor. Alla produkter är indelade i kategorier inne i nätbutiken och de erbjuder sina kunder en kollektion som består av endast veganska produkter. Innan kunden påbörjar sin beställning kan hen fylla i var hen befinner sig för att alltid se de relevanta fraktkostnaderna. Kunder inom Sverige kommer inte behöva betala något för frakten om beställningen överstiger 420 kr, i annat fall läggs det till en summa på 59 kr. Kunder i Sverige kan räkna med en leveranstid på 4-7 arbetsdagar från och med att företaget skickat iväg paketet vilket de gör alla dagar i veckan. En storleksguide finns inne på sajten där kunderna kan se mått och bestämma sig för en storlek, trots det kan det ändå bli fel och skulle det vara så, då kan kunden göra en retur inom 14 dagar och sedan få sina pengar tillbaka. För att returen ska bli godkänd ska produkten vara i samma skick som du kunden tog emot den. 

Klagomål och åsikter om Accessorize
Råkar du vara en person som har personlig erfarenhet av detta företag? Om du har de, varför då inte skriva en egen recension som du lämnar här inne hos oss? Berätta om kvaliteten på produkterna, tycker du att de hade ett brett sortiment och hur blev du behandlad om du möjligtvis var i kontakt med dem? Använd dina egna ord och berätta varför du tycker som du gör om dem. 


Hur man kan organisera sina smycken.