OmdömesStälle

  Recensioner Accent

  När man väl tänker ta ett flyg utomlands eller endast en bilresa till grannstaden så vill man se till att sina pengar som man jobbat så hårt för gör att resan blir lyckad sist och slutligen. Och när det gäller att få resan att gå så smidigt som möjligt så gäller det också att planera rätt. Till exempel, när man packar ner sina saker som man tänker ta med på resan så är det viktigt att väskanhar tillräckligt med utrymme, plus att den ska hålla ihop när den kastas på band hos det lokala flygfältet. Sen vill man eventuellt ha en väska med genomsnittlig bra stil. En annan viktig sak som man kan behöva är att ha en plånbok som inte ramlar isär när man tar fram pengarna, speciellt om man reser till länder där ficktjuvar är aktiva. Det lönar sig också att forska om sin destination så att man är förberedd på eventuell svindleri, men också vad man kan göra ifall man råkar ut för det. Detta är saker som många olika företag baserar sina tjänster och produkter på, och ett av dessa företag är nämligen Accent.

  Kort om Accent

  Accent erbjuder praktiska men innovativa accessoarer som baserar sig på funktion och mode för den moderna och resande konsumenten. Accent hör till den ledande aktören Venue Retail Group som har stort ansvar för skor, väskor men också accessoarer i Sverige och Norge, och idag har dom sammanlagt 135 butiker. Venue Retail groupär ett börsnoterat bolag, och dom strävar till att vara en arbetsgivare som kan erbjuda sina medarbetare utveckling men också delaktighet.

  Accent

  Accent erbjuder dig

  Ett sätt att vara mobil men med mode högt uppe på listan. De erbjuder produkter av olika slag som bland annat: resväskor, dagliga väskor, plånböcker, handskar och olika sorters accessoarer. Accent erbjuder fler olika märken att välja från, detta är positivt för dom som inte vill spendera en stor summa pengar på en resväska. Accent samarbetar med Klarna och de innebär att de erbjuder Klarna Checkout. Det betyder att du har möjlighet att betala med kort (Visa, MasterCard och American express) direktbanksbetalning eller faktura. Du har också möjlighet att dela upp din betalning enligt Klarnas betalningsvillkor. Det kan löna sig att inte göra ett köp genast när du ser det du vill ha, ibland kan det vara bra att ha tålamod och att hålla koll på hemsidan ifall din produkt som du vill ha efteråt råkar vara på rabatt.

  Kontakta Accent

  Har du frågor till Accent så kan du gå in på deras hemsida och läsa genom en så kallad FAQ. Där hittar du de vanligaste frågorna Accent får. Hittar du inte din fråga där kan du kontakta deras kundservice som har öppet helgfria vardagar 08:00 - 17:00. Du får troligtvis ditt svar inom 48 timmar.

  Skriv en recension för att dela med dig av din erfarenhet till andra som också planerar på att handla med ett visst företag. Då undviker den oerfarne att bli utsatt för upplevelser som den inte kanske visste att skulle hända.
  Accent
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Accent

  Din recension

  FAQ

  Är Accent ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Accent. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Accent?

  Accent är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Accents webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.